nietgratis
Verkoelende zomerflow

Verkoelende zomerflow

2.243 weergaven
Bewaar als favoriet

Deze yogales staat in het teken van de zomer. Het is een verkoelende zomerflow die je de hele zomer kunt doen. Maar eerlijk is eerlijk, als het straks weer vroeger donker wordt en buiten kouder, kun je met deze les altijd weer de zomer oproepen!

Over deze zomerflow

Deze les is geschikt voor alle niveaus, ook als je een ervaren yogabeoefenaar bent is dit een prettige practice. Voel je vrij om deze les elk moment van het jaar te beoefenen. Tijdens de les heb je nodig: yogablokken (of een paar dikke boeken), een dekentje en eventueel een meditatiekussen.

Yoga en de seizoenen

Deze les wordt gegeven door Padmini Kruitwagen. In haar yogalessen houdt Padmini graag rekening met de windrichting, het licht en het seizoen. Zo stemt ze haar lessen af op het moment van de dag en de cyclus van de maan. ‘De maan transformeert voortdurend. De opbouwende energie van de wassende maan is anders dan die van de afnemende maan. Ook de seizoenen hebben invloed. In de lente en zomer heb ik behoefte aan sterke flow-lessen met uitdaging en vuur. De winter roept juist het verlangen op om de vertraging op te zoeken en dicht bij de grond te zijn.’

Meer yoga van Padmini? Volg dan ook haar Winterflow en Herfstflow.

Lees meer over Padmini Kruitwagen op haar docentpagina of volg haar op Instagram. Lees ook het grote interview dat ze gaf in Yoga by Happinez editie 5 (2021).

16 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief