gratis

Mindful yoga tegen stress

Bewegen op je adem: een oefening in bewustzijn

Deze les mindful yoga met Johan Noorloos en Mariken Hogenhout is een oefening in bewustzijn: mindfulness. Je adem brengt je naar het hier en nu. Want alleen wanneer je in het moment bent, leert Johan je, kun je waarnemen.

Het is ook een heel geschikte les voor beginners. Johan: ‘Er valt niets te kunnen, er valt niets te lukken. Zie het als een zinvol experiment.’ Je kunt altijd even terug naar Kindhouding.


Nieuw: online Anti-stress training

Deze yogales is een deel van de eerste yogales uit de nieuwe Anti-stress training. In deze online training leer je wat stress precies is, hoe je je stressbronnen kunt herleiden, hoe je er beter mee om kunt maken en hoe je stress kunt verminderen. Met yoga, mindfulness en meditatie, plus achtergrondinformatie over de fysiologische en psychologische kant van stress.

Johan en de gastyogadocenten delen bijzondere eye openers, praktische tips en relaxte en meer actieve yogalessen (van Yoga Nidra tot Restorative yoga).

NAAR DE TRAINING

-
Geef hier je reactie:
 • agnes

  Fijne les, aangename stem maar wel jammer dat de les plots gedaan is en daardoor niet afgesloten kan worden, heel vervelend

 • Shyanne

  Fijne les, alleen er wordt erg veel gepraat naar mijn mening en de les wordt heel abrupt afgebroken, erg zonde. Voelt niet-af...

 • Sifra

  Super fijne les! Johan legt alles goed uit!

 • Enggé

  Een fijne kalme les zeker voor beginners, alleen de les is abrupt afgelopen. In de houding wachtte op de volgende flow maar dit kwam niet... jammer.....

 • Anneke

  Goede les, maar wat een gebabbel...." ik zou je willen vragen om...." Vraag gewoon, kort en bondig kan ook vriendelijk. En waarom al die aanstellerige Engelse termen als er goede Nederlandse namen zijn voor die houding?

 • Carla

  Fijne les, abrupt einde. Dat is wat jammer