nietgratis
Verzacht angst en onrust

Verzacht angst en onrust

4.972 weergaven
Bewaar als favoriet

Met deze Yoga Nidra les verzacht je gevoelens van angst en onrust. Laat je meenemen door de warme, fijne stem van Maroesja en kom in een diepere staat van zijn.

Verzacht angst met deze Yoga Nidra les

Je start deze les met wat zachte Kaya Kriya oefeningen. Dat zijn ontspanningsoefeningen met zachte bewegingen op het ritme van je ademhaling. Daarna maak je jezelf klaar om compleet te ontspannen en je te laten begeleiden door de stem van Maroesja. Ze leidt je door een meditatie die je dieper in je lichaam brengt en gevoelens van angst en onrust verzachten. Voor deze les is het fijn om twee, drie of misschien wel vier dekentjes te hebben. Zo houd je jezelf warm. Verder is een bolster lekker voor onder je knieën en misschien een oogkussentje, zodat je nog dieper in jezelf kunt zakken.

Meer over Maroesja de Ruyter

Maroesja is yogadocent, beauty- en health-editor en yogatherapeut. Ze geeft lessen bij onder andere Delight Yoga in Amsterdam. Tijdens haar lessen en persoonlijke, therapeutische sessies hoopt ze anderen te inspireren om zich (weer) met hunzelf en hun innerlijke wijsheid te verbinden; om de kracht, flexibiliteit en ruimte die ze hebben te (her)ontdekken. Zowel fysiek als mentaal. Haar lessen zijn vooral een tool om jezelf beter te leren kennen.

Meer over Maroesja weten? Bekijk haar docentenpagina of bezoek haar Instagram account.

Kledingcredits: alles is van H&M

15 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief