Je bent hier: Home / Blog / 5 tips voor je ochtendritueel

Tips

5 tips voor je ochtendritueel

Het (naderende) voorjaar is een prachtig moment om eindelijk je dagen met een vast ochtendritueel te starten. 5 tips:

-
Geef hier je reactie:
 • Choilin

  Ik wil meer positieftijd Méér bewegen voor mijn conditie

 • Coby redel

  Omdat ik sterk van lichaam en geest Wil zijn en blijven.

 • Lourdes

  Een goed balans tussen positiviteit en negativiteit blijf je altijd sterk tussen lichaam en geest

 • John Davids

  Ik beoefen Yoga reeds 55 jaar en doe mijn oefeningen om pl/min 4 u `s-morgens ongeveer 45 minuten daarna slaap ik weer tot ongeveer 7 uur dit ritueel kan ik iedereen aanraden het geeft je de hele dag en zeer fijn en goed gevoel . Yoga wordt in mijn ogen erg onderschat het kan enorm veel problemen voorkomen, wel vindt ik het jammer dat de commercie omtrent Yoga erg is toegenomen maar ja in deze tijd heeft zo alles zijn marktwerking. John Davids

 • carlie

  Goede tips, haalbaar en simpel. Opstaan vind ik al moeilijk ik vind slapen heerlijk en als ik wakker word wil ik nog meer...slapen. Toch vind ik vroeg opstaan nuttig en nooit social media voor het ontbijt. Eerst yoga, daarna ontbijt, daarna de rest...

Neem je yogamat makkelijk mee!

Leren Yogastrap

Leren Yogastrap
€ 25,00

Neem je mat mee met deze stoere yogastraps. Gemaakt van plantaardig gelooid leer. Verkrijgbaar in cognac en nude.

Bestel nu