5 tips voor je ochtendritueel

Begin je dag mindful en start met een vast ochtendritueel. 5 tips:

-
Reacties:
 • Choilin

  Ik wil meer positieftijd Méér bewegen voor mijn conditie

 • Coby redel

  Omdat ik sterk van lichaam en geest Wil zijn en blijven.

 • Lourdes

  Een goed balans tussen positiviteit en negativiteit blijf je altijd sterk tussen lichaam en geest

 • John Davids

  Ik beoefen Yoga reeds 55 jaar en doe mijn oefeningen om pl/min 4 u `s-morgens ongeveer 45 minuten daarna slaap ik weer tot ongeveer 7 uur dit ritueel kan ik iedereen aanraden het geeft je de hele dag en zeer fijn en goed gevoel . Yoga wordt in mijn ogen erg onderschat het kan enorm veel problemen voorkomen, wel vindt ik het jammer dat de commercie omtrent Yoga erg is toegenomen maar ja in deze tijd heeft zo alles zijn marktwerking. John Davids

 • carlie

  Goede tips, haalbaar en simpel. Opstaan vind ik al moeilijk ik vind slapen heerlijk en als ik wakker word wil ik nog meer...slapen. Toch vind ik vroeg opstaan nuttig en nooit social media voor het ontbijt. Eerst yoga, daarna ontbijt, daarna de rest...

 • Wessel

  Vergeet niet dat Yoga ‘slechts’ een hulpmiddel en geen doel in het leven is. Het is een middel om gezond, tevreden en ruim in het leven te staan. Ik zie teveel Yogapromotie waarin amateur atleten, psychologen en mystici ons willen wijs maken dat Aziatische leefwijzen de sleutel tot succes zijn. We blijven westerlingen met de geneugten die het westerse leven met zich mee brengt. Overigens: ik doe al 40 jaar een eigen soort yoga, zowel fysiek, spiritueel, emotioneel en sociaal om me uiteindelijk vol energie in het westerse leven te storten. Het doet mij goed, maar het had ook ochtendgymnastiek, gezonde voeding en openstaan voor natuurwetten kunnen zijn :)

 • Spiritualiteit voor beginners (+ 3 tips voor meer zingeving) - Yoga Online

  […] worden heen en weer geslingerd door emoties en door dat wat anderen zeggen.’ Het beste is om ’s ochtends met je ritueel te beginnen, want hoe je opstaat en hoe je de dag begint bepaalt de kwaliteit van de rest van je dag. Het kan […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER:

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka