nietgratis
Voel je veilig en gegrond

Voel je veilig en gegrond

1.586 weergaven
Bewaar als favoriet

Een les met het thema ‘aarde’. Een les waarin je jezelf goed grond met behulp van de Ankush mudra – wat ook wel anker in het Sanskriet betekent. In deze Hatha flow maak je samen met Jolijn de connectie met de grond onder je, met moederaarde. Een les waarin je je gedragen en gegrond voelt en tegelijkertijd verzacht en verstilt. Laat je voeden door de wijsheden van de aarde.

Over Voel je veilig en gegrond

Jolijn gebruikt gedurende de flow een prachtige mudra om de gronding te versterken. Met de Ankush mudra zorg je ervoor dat jouw handen fungeren als ankers en wortels. Dit is overigens ook een perfecte mudra om direct toe te passen als je je ongegrond voelt of reist (in de lucht). Gedurende de les beweeg je door verschillende poses heen die allemaal een aardend effect hebben. Jolijn maakt je heel bewust van wat jouw connectie met de aarde is. Wanneer je geaard bent voel je je veilig en stabiel. En dat is precies wat je zal ervaren in deze les, maar ook daarna.

Meer over Jolijn Bruijnaers

Jolijn Bruijnaers is yogadocent in Amsterdam. Ze geeft voornamelijk Vinyasa yoga in haar eigen vrolijke, energieke en pittige stijl. In haar lessen laat ze je op een speelse manier een kalme geest en vrijheid in je lichaam ervaren. Wil je meer lessen volgen van Jolijn? Bekijk dan haar docentenpagina.

Meer informatie over Jolijn vind je op haar website of op Instagram.

 

Kledingcredits: Jolijn draagt kleding van Uniqlo.

47 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief