nietgratis
Power flow voor meer kracht en uithoudingsvermogen

Power flow voor meer kracht en uithoudingsvermogen

3.966 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze power flow voor meer kracht en uithoudingsvermogen ga je nét anders te werk dan je misschien gewend bent. We zijn vaak opzoek naar meer soepelheid in het lichaam en zien de oplossing dan in meer stretchen. Maar wist je dat soepelheid en mobiliteit hand in hand gaan met kracht en uithoudingsvermogen? Stijfheid is vaak een signaal van gebrek aan kracht. Daarom is het zo belangrijk om ook een beetje power en uithoudingsvermogen op te bouwen om jezelf te kunnen dragen. Zowel fysiek als mentaal. Doe mee met deze power flow en versterk je kracht en uithoudingsvermogen!

  • Voor deze les heb je een yogablok nodig. Heb je geen yogablok? Een klein krukje of stapel boeken kan ook.

Over Ingvild Molenaar

Het lichaam is een van de mooiste tools om jezelf echt mee te leren kennen. Als er iemand is die dat weet, dan is het yogadocent Ingvild Molenaar. Ingvild traint mensen op het gebied van fysieke en mentale veerkracht. Haar grote fascinatie is het werken aan lichaamsintelligentie en innerlijke groei, ‘de Binnen Wereld’ noemt ze dat.

Ingvild: ‘Yoga gaat niet over wat je doet, maar over wat je leeft. Het gaat over het innerlijke zijn. En het realiseren van je diepste werkelijkheid. De waarheid die yoga ons brengt is in alles, elk moment, altijd. Daarvoor hoef ik niet op een yogamat te gaan staan, ook al ben ik  dol op mijn practice. Mijn innerlijke ontwikkeling en de innerlijke verbinding is het allerbelangrijkste in mijn leven.’

Meer plezier in de yogawereld

Voor Ingvild is yoga alles wat ze doet en is: ‘Qua practice is meditatie mijn anker in elke dag. Ik ben niet strak of rigide in de yogaleer. Ik geloof dat plezier een essentieel onderdeel van onze ontwikkeling is en in rigiditeit zit geen plezier. We zouden meer plezier mogen brengen in de yogawereld en ik hoop dat ik daar wat aan kan bijdragen.’

Lees meer over Ingvild Molenaar

Wil je meer weten over Ingvild? Volg haar op Instagram of ga naar haar docentpagina. Ingvild geeft ook teachertrainingen bij Yogadreams. Wil je die docentenopleidingen bij haar volgen? Kijk dan op de website van Yogadreams.

68 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief