nietgratis
Poweryoga

Poweryoga

1.859 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze korte, maar krachtige les Poweryoga kom je actief in beweging. Natuurlijk gaat yoga om stilte en naar binnen keren en ook hier geeft Seth Kamphuijs aandacht aan, maar deze yogales is vooral een intensieve work-out voor de sportieve yogi. Je gaat echt aan het werk, met repeterende spierversterkende houdingen die je afwisselt met diepe stretches.

Extra Poweryoga uitdaging

Als je veel ervaring hebt met yoga en graag een extra uitdaging aangaat: Seth leert je ook hoe je terugspringt naar Chaturanga en hoe je vanuit de Neerwaartse Hond ‘doorspringt’ naar kleermakerszit. Maar als dat een stapje te ver is, kun je dat gewoon overslaan natuurlijk.

Over Seth Kamphuijs

Als veelbelovend acteur en presentator ging Seth Kamphuijs zijn geluk beproeven in Amerika. Maar daar fietste hij het noodlot tegemoet. Hij brak zijn rug bij een auto-ongeluk. Yoga bleek zijn redding. Het gaf zijn leven een compleet nieuwe wending. Seth geeft les in Amsterdam bij verschillende scholen en is oprichter van de Amsterdam Yoga Collective. Lees meer over Seth op zijn docentpagina.

12 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief