Een introductie tot zwangerschapsyoga

Voor elk moment van je zwangerschap

Zwangerschapsyoga kan je helpen om de veranderingen in je lichaam op een ontspannen manier toe te laten. Om je zwangerschap in ontspannen overgave te ervaren en te leren vertrouwen op de wijsheid van je lichaam, ook tijdens de bevalling.

De oefeningen van Diana Plenckers lijken vaak eenvoudig om te doen, maar als je meedoet voel je dat ze een diepe uitwerking hebben. In deze les merk je meteen hoe in elke oefening adem en beweging samengaan. Daardoor beweeg je op een ontspannen manier, zelfs als de houdingen inspanning van je vragen. Je gaat van denken naar voelen, je gedachten komen tot rust.

Deze oefeningen kun je doen op elk moment van je zwangerschap. En ze zijn ook heel fijn als je niet zwanger bent! Of als je nog nooit eerder yoga hebt gedaan.

Leg een dikke, zachte mat en dekens en kussens klaar.

Online training Zwangerschapsyoga

Samen met Diana Plenckers, een van de bekendste docenten zwangerschapsyoga, ontwikkelden we de online training Zwangerschapsyoga. Deze introductieles is de eerste van de twaalf lessen hieruit.

De online training helpt je om je zwangerschap bewust te beleven en je voor te bereiden op de bevalling. De yogalessen bestaan uit ademoefeningen, houdingen, meditatie en theorie, waarmee je extra aandacht geeft aan je lichaam en je baby in je buik. Je kunt de training in je eigen tempo volgen en de lessen tijdens je hele zwangerschap blijven herhalen.

Ga naar de training

 

Neem je yogamat makkelijk mee!

Leren Yogastrap

Leren Yogastrap
€ 25,00

Neem je mat mee met deze stoere yogastraps. Gemaakt van plantaardig gelooid leer. Verkrijgbaar in cognac en nude.

Bestel nu