nietgratis
Energieke start

Energieke start

252 weergaven
Bewaar als favoriet

Hoe je de dag start, kan bepalend zijn voor hoe je de rest van de dag ervaart. Begin de dag daarom energiek met deze ochtendyoga les van Annette. Zo zet je meteen de toon. Met krachtige ademoefeningen en bewegingen uit de Kundalini.

Energieke start

Deze les is onderdeel van een reeks ochtendyoga lessen die we met Annette Visser hebben opgenomen. Deze les voer je vooral zittend op de mat uit. Annette bouwt de les op met krachtige oefeningen uit de Kundalini yoga en een aantal ademoefeningen waarbij je vuur-energie wordt aangewakkerd.

Over Annette Visser

Annette Visser werd geboren in Amsterdam en droomde van een danscarrière. Door een hernia en de daaropvolgende operatie werd ze echter beperkt in haar bewegingen. Ze ontdekte yoga en merkte hoe het haar lichaam weer sterk en flexibel maakte. Daarbij temperde yoga haar eetlust en later haar overgangsklachten. Annette merkte dat yoga niet alleen haar lichaam goed deed, het maakte haar ook mentaal krachtiger. Ze besloot de docentenopleiding te volgen en geeft nu yogales via yogawithannettevisser.nl.

Lees meer over Annette op haar docentpagina. Hier vind je ook andere lessen ochtendyoga en avondyoga van haar.

Wil je meer lessen ochtendyoga volgen? Bekijk alle lessen in ons filter Ochtendyoga.

 

Kledingcredits

Top van 10 days en legging van Studio.K via Yoga Specials.

 

9 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief