nietgratis
Rustige start

Rustige start

177 weergaven
Bewaar als favoriet

Geef jezelf een rustige start met deze korte ochtendyoga les. Milde stretches maken je lichaam wakker, waarmee je de energie in gang zet en klaar bent om aan de dag te beginnen. 

Rustige start van de dag

Deze les is onderdeel van een reeks ochtendyoga lessen die we met Annette Visser hebben opgenomen. In deze les komen zachte en milde oefeningen aan bod om je lichaam rustig wakker te laten worden. Langzaam voel je je energie weer op gang komen. Heerlijk om in de ochtend te doen, maar heel eerlijk: deze kan ook tussen het werken door of als afsluiter van de dag. Voor als je weinig tijd hebt, maar toch wilt bewegen!

Over Annette Visser

Annette Visser werd geboren in Amsterdam en droomde van een danscarrière. Door een hernia en de daaropvolgende operatie werd ze echter beperkt in haar bewegingen. Ze ontdekte yoga en merkte hoe het haar lichaam weer sterk en flexibel maakte. Daarbij temperde yoga haar eetlust en later haar overgangsklachten. Annette merkte dat yoga niet alleen haar lichaam goed deed, het maakte haar ook mentaal krachtiger. Ze besloot de docentenopleiding te volgen en geeft nu yogales via yogawithannettevisser.nl.

Lees meer over Annette op haar docentpagina. Hier vind je ook andere lessen ochtendyoga en avondyoga van haar.

Wil je meer lessen ochtendyoga volgen? Bekijk alle lessen in ons filter Ochtendyoga.

 

Kledingcredits

Tie-dye top en top van Mandala via Yoga Specials en legging via Lulu Lemon

8 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief