nietgratis
Easy Yin Yang ochtendflow

Easy Yin Yang ochtendflow

13.591 weergaven
Bewaar als favoriet

Word je vaak stram en stijf wakker? Deze Easy Yin Yang ochtendflow helpt je soepel aan je dag te beginnen. Niet alleen in je lichaam, maar ook in je hoofd. Volg de les vlak na het ontwaken en je zult soepel, energiek en vredig de dag in gaan.

Over deze Easy Yin Yang ochtendflow

Deze les is opgebouwd uit een korte ochtendmeditatie, milde vloeiende Yang bewegingen om lekker op te warmen en Yin houdingen om je gewrichten soepel te maken en houden. De combinatie van de stretches met de Yin houdingen helpt je kracht en rust in jezelf te vinden zodat nieuwe energie kan gaan stromen. Beweeg mee op de manier die voor jou het prettigst voelt. Als je merkt dat je een stekend of brandend gevoel ervaart tijdens deze les, ga dan iets minder diep in de houding. Het gaat er namelijk niet om hoe het eruit ziet, maar om hoe het voor jou voelt.

  • Voor deze les heb je een meditatiekussen nodig en een dekentje voor de eindontspanning.

Irene over de kracht van yoga

Yoga leerde Irene te omarmen wat er is. ‘In plaats van afleiding te zoeken of me te verzetten tegen gedachten en onaangename sensaties, kan ik nu naar binnen gaan en de dingen gewoon laten zijn. Laat het maar even helemaal bestaan, zonder precies te willen weten wát je voelt. Zodra je deze innerlijke sensaties toelaat, herstelt de balans in jou zich als vanzelf.’

Meer lezen over Irene? Bekijk haar docentpagina. Daar vind je ook haar andere yogalessen. Of laat je meevoeren door haar favoriete muziek op Spotify. Neem ook eens een kijkje op haar website.

190 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief