Welke duurzame stedentrip past bij jou? Doe de test

  • Leestijd: 2 minuten
  • Yoga by Happinez

In samenwerking met TUI

Opladen, bijtanken en uitrusten? Ja, het is tijd voor een break. Niet naar een ver tropisch oord, maar een Europese stad waar je lekker naartoe treint om weer even te aarden. Inclusief fijne yogastudio’s.

Nog nooit met de trein naar een vakantiebestemming gereisd? Echt doen want het heeft alleen maar voordelen. Allereerst is de trein een duurzame vorm van reizen. Je bespaart maar liefst 93% Co2-uitstoot ten opzichte van vliegen.

Ontspannen reizen

Maar er zijn natuurlijk nog meer redenen om voor de trein te gaan. Je hebt geen last van lange wachtrijen, mag gratis en onbeperkt bagage meenemen en je hoeft je – in tegenstelling tot de auto – niet in te spannen. Je kunt heerlijk een boek uitlezen, een podcast luisteren of mediteren. Zo begint je reis meteen al ontspannen. Ook fijn: je hebt niet te maken met hoge parkeertarieven en verkeersdrukte, én onderweg wordt je getrakteerd op de mooiste uitzichten.

Met de trein op stedentrip

Met een treinvakantie van TUI reis je voordelig en snel naar de mooiste Europese steden, zoals Brussel, Berlijn en London. En wist je dat je zelfs met de nachttrein helemaal naar Praag kunt reizen? ‘De stad van de honderd torens’ is rijk aan cultuur, kunst en historie. Zeker niet missen: de Praagse Burcht, de Joodse Wijk, het Astronomisch Uurwerk en natuurlijk de prachtige Karelsbrug die het oude stadscentrum met het sfeervolle ‘Malá Strana’ verbindt

Doe de test

Kun je niet kiezen? Doe dan eerst deze test en ontdek welke stad – volgens de sterren – het beste bij jou past. Met een lijstje van fijne yogastudio’s.

Delen via:
14 september 2018 | Laatst gewijzigd op 21 februari 2023

2 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief