Welke duurzame stedentrip past bij jou? Doe de test

  • Leestijd: 2 minuten
  • Yoga by Happinez

In samenwerking met TUI

Opladen, bijtanken en uitrusten? Ja, het is tijd voor een break. Niet naar een ver tropisch oord, maar een Europese stad waar je lekker naartoe treint om weer even te aarden. Inclusief fijne yogastudio’s.

Nog nooit met de trein naar een vakantiebestemming gereisd? Echt doen want het heeft alleen maar voordelen. Allereerst is de trein een duurzame vorm van reizen. Je bespaart maar liefst 93% Co2-uitstoot ten opzichte van vliegen.

Ontspannen reizen

Maar er zijn natuurlijk nog meer redenen om voor de trein te gaan. Je hebt geen last van lange wachtrijen, mag gratis en onbeperkt bagage meenemen en je hoeft je – in tegenstelling tot de auto – niet in te spannen. Je kunt heerlijk een boek uitlezen, een podcast luisteren of mediteren. Zo begint je reis meteen al ontspannen.

Inclusief nachtje

Met de nachttrein vanTUI reis je naar de mooiste bestemmingen in de Europa. Je stapt ’s avonds op de trein, doet je ogen dicht in de coupé en de volgende ochtend of middag, afhankelijk van je bestemming, ben je er al. En onderweg worden je zintuigen ook nog eens getrakteerd op de mooiste uitzichten.

Doe de test

De nachttrein vertrekt rechtstreeks vanaf Amsterdam of Utrecht naar de mooiste Europese steden. Kun je niet kiezen? Doe dan eerst deze test en ontdek welke stad – volgens de sterren – het beste bij jou past. Met een lijstje van fijne yogastudio’s.

Delen via:
14 september 2018 | Laatst gewijzigd op 25 januari 2023

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief