Oproep: yoga jij mee in onze video Wat is Yoga by Happinez?

  • Leestijd: 2 minuten
  • Ilse Savenije

Voor een video over ‘Wat is Yoga by Happinez?’ zijn we op zoek naar 3 enthousiaste yogi’s.

Wat gaan we doen?

In een korte video willen we (nieuwe) Yoga by Happinez-gebruikers laten zien wat Yoga by Happinez is en hoe het werkt. Voor deze video filmen we graag 3 van onze eigen lezers en/of Yoga by Happinez-abonnees. In verschillende huiskamer-settings filmen we hoe deze yogi’s Yoga by Happinez gebruiken, met een laptop, tablet en smartphone.

Ook gaan we foto’s maken van deze yogi’s, lezend in Yoga by Happinez. Deze foto’s worden gebruikt voor onder andere acties om nieuwe abonnees te krijgen. Je moet het dus leuk vinden dat de video en de foto’s worden gedeeld in Yoga by Happinez, maar ook op onze site en op social media. Of je al heel lang of ‘goed’ yoga beoefent, is niet belangrijk. Yoga is ten slotte voor iedereen, en dat willen we laten zien.

De shoot plannen we op 1 dag, op een locatie in de buurt van Amsterdam. Voor alle yoga-attributen, styling, laptops, visagie en lekkere vega-snacks zorgen wij uiteraard. De shoot (incl. visagie, styling, fotografie en video) zal per persoon in totaal een paar uur in beslag nemen.

Als dank krijg je uiteraard wat mooie foto’s van jezelf. En ga je naar huis met een goedgevulde goodiebag, met daarin onder andere toegang tot een van onze online trainingen naar keuze (met uitzondering op de Pre-teacher training en de Yin pre-teacher training).

Wanneer?

De opnamedag zal plaatsvinden in augustus of september.

Laat in je mail naar ons weten op welke dagen of in welke periode jij beschikbaar bent.

Zo meld je je aan:

Mail voor 7 juni naar webredactie@yogaonline.nl o.v.v. ‘shoot yogatv’. Vermeld in elk geval het volgende in je mail:

  • Vertel kort iets over jezelf en over hoe lang en wat voor yoga je doet
  • Vermeld je woonplaats, leeftijd en telefoonnummer
  • Stuur een foto mee
  • Laat weten op welke dagen of in welke weken jij beschikbaar bent

Na afloop krijg je zo snel mogelijk van ons een ontvangstbevestiging. Na binnenkomst van alle inzendingen bekijken we wie we graag uitnodigen en wanneer. In de week van 10 juni laten we iedereen sowieso iets horen.

We hopen je te ontmoeten in juli!

Delen via:
28 mei 2019 | Laatst gewijzigd op 17 juni 2019

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief