Nieuw: De yoga seriegids

Doe jij yoga graag lekker thuis? In De yoga seriegids staan de beste yogaseries uit ons magazine.

seriegids 1200

Wat is yoga toch lekker. Zelfs wij, als redactie van Yoga Magazine, zijn telkens weer verrast hoe goed het voelt. Niets menselijks is ons vreemd. Als ikzelf ’s avonds na een drukke werkdag op de bank zit – een beetje moe, futloos, met stijve spieren – dan moet ook ik me er soms echt toe zetten. Maar elke keer ben ik weer zo blij als ik tóch die mat op stap. Mijn stijve rug, nek en schouders worden weer soepel, mijn energie komt terug, ik kom weer in contact met het hier en nu.

Yoga heeft voor elke stemming wel een passende serie

Daarom ben ik ook zo trots op onze nieuwe gids, met series die eerder in Yoga Magazine zijn verschenen (dit is alweer deel 2, deel 1 is hier nog te bestellen). Series voor elke mogelijke situatie of gemoedstoestand. Op het gevaar af dat ik klink als een hallelujatype: het is echt zo dat yoga voor elke bui wel een passende remedie heeft.

Voel je je somber? Na enkele hartopeners begint je levensenergie weer te stromen. Ben je gestrest? Doe vooroverbuigingen en je wordt relaxed. Voel je je gejaagd? Door middel van aardende oefeningen maak je weer contact met jezelf. Erger je je aan mensen om je heen? Doe een goede meditatie en je wordt milder. En daar heb je niets ‘van buitenaf’ voor nodig: alleen je lijf en je ademhaling. En oké, deze fijne gids erbij is ook handig.

Probeer het zelf maar uit, lekker thuis. Geniet van je yoga!

BESTEL DE YOGA SERIEGIDS

Alvast een serie uitproberen?

Bekijk deze serie tegen de herfstblues.

Yoga voor beginners

Online training
 • Leer de basis in 14 videolessen
 • Beheers de belangrijkste yogahoudingen
 • Word leniger, ontspannen en kom in balans
bekijk de training
 
-
Geef hier je reactie:
 • Elize Donkers

  Ik heb de seriegids thuis, en heb vanochtend de serie Topfit in tien minuten gedaan. Ik vond de foto's heel helder! De tekst heb ik niet gelezen, dat had ik niet nodig :-)

 • oppedijk

  ik wil seriegids deel 1 bestellen

 • Annemarie Pucks

  Ik lees in de seriegids deel 2 dat ik deel 1 nog zou kunnen bestellen maar ik vraag me af hoe?

 • Redactie Yoga Magazine

  Hoi Annemarie, dat kan inderdaad. Via deze link (even kopiëren en plakken): https://www.yogaonline.nl/shop/complete-yogagids/ (of via de link in het artikel hierboven)

 • Renate

  Ik heb via de link geprobeerd deel 1 te bestellen maar het lukt me niet.

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka