Nieuw: De yoga seriegids

  • Leestijd: 2 minuten
  • Heleen Peverelli

Doe jij yoga graag lekker thuis? In De yoga seriegids staan de beste yogaseries uit ons magazine.

seriegids 1200

Wat is yoga toch lekker. Zelfs wij, als redactie van Yoga by Happinez, zijn telkens weer verrast hoe goed het voelt. Niets menselijks is ons vreemd. Als ikzelf ’s avonds na een drukke werkdag op de bank zit – een beetje moe, futloos, met stijve spieren – dan moet ook ik me er soms echt toe zetten. Maar elke keer ben ik weer zo blij als ik tóch die mat op stap. Mijn stijve rug, nek en schouders worden weer soepel, mijn energie komt terug, ik kom weer in contact met het hier en nu.

Yoga heeft voor elke stemming wel een passende serie

Daarom ben ik ook zo trots op onze nieuwe gids, met series die eerder in Yoga by Happinez zijn verschenen (dit is alweer deel 2, deel 1 is hier nog te bestellen). Series voor elke mogelijke situatie of gemoedstoestand. Op het gevaar af dat ik klink als een hallelujatype: het is echt zo dat yoga voor elke bui wel een passende remedie heeft.

Voel je je somber? Na enkele hartopeners begint je levensenergie weer te stromen. Ben je gestrest? Doe vooroverbuigingen en je wordt relaxed. Voel je je gejaagd? Door middel van aardende oefeningen maak je weer contact met jezelf. Erger je je aan mensen om je heen? Doe een goede meditatie en je wordt milder. En daar heb je niets ‘van buitenaf’ voor nodig: alleen je lijf en je ademhaling. En oké, deze fijne gids erbij is ook handig.

Probeer het zelf maar uit, lekker thuis. Geniet van je yoga!

BESTEL DE YOGA SERIEGIDS

Alvast een serie uitproberen?

Bekijk deze serie tegen de herfstblues.

Delen via:
3 november 2016 | Laatst gewijzigd op 3 november 2016

7 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief