Meld je aan voor de Tastea Mini Retreat Day en maak kans om erbij te zijn!

  • Leestijd: 3 minuten
  • Elsa Govaarts

De nieuwe yogathee van Tastea is volgens het testpanel een smaakexplosie met pure ingrediënten die past bij de yogi lifestyle. Ben jij benieuwd naar de nieuwste yogathee? Meld je aan voor de Tastea Mini Retreat Day en maak kans om bij het lanceringsevent te zijn.

Tastea

Pure ingrediënten

De nieuwe yogathee van Tastea is gemaakt met oog voor de yogi lifestyle. Theeproducent Kim: ‘We hebben inspiratie gehaald uit de Ayurveda en gekozen voor zo puur mogelijke ingrediënten. In de Ohmmm… blend zitten unieke en heerlijke kruiden, zoals zoethoutwortel wat een aardse smaak geeft en Johannesbrood wat een mooie karamelachtige toon heeft. Daarnaast zit er colanoot in de blend die voor een frisse en natuurlijke energieboost kan zorgen.’ En als je dol bent op gember, dan word je blij van deze thee. Kim: ‘Er zitten drie verschillende soorten gember in de thee, gemberwortel, kurkuma en Siberische Ginseng die elk hun eigen werking hebben. Zo zorgt de gemberwortel niet alleen voor een lichte kick, maar kan het ook een positief effect hebben op je spijsvertering. Kurkuma heeft een reinigende werking op het lichaam en de Siberische Ginseng kan bijdragen aan het verbeteren van je concentratie. Door deze drie gembersoorten met elkaar te combineren is er een mooi samenspel in de smaak en in de werking van de thee.’ De Ohmmm… yogathee bevat geen aroma’s, dat maakt deze thee een unieke en pure blend.

Smaakexplosie

Een aantal online fans van Yoga by Happinez hebben de thee al getest. Zij waren verrast door de smaak. Zo zei Shiva: ‘Een rustgevende smaakexplosie, de smaak is heel rijk en divers. De diverse kruiden komen op verschillende momenten naar voren. Kruidig met een zachte bloemige smaak.’ Ook Mai vond de smaak verrassend: ‘Ik vind de thee heel bijzonder. Ik proefde smaken die ik nooit eerder heb geproefd. De verschillende smaken komen langzaam vrij. Het geeft me een rustgevend en warm gevoel.’ De yogathee past volgens Toyah helemaal bij een yogasessie: ‘Hartverwarmende thee. Perfect voor bij een yogales waarbij het vuur element centraal staat en de focus ligt op het hart.’

Kom proeven op het event

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwe yogathee van Tastea? Meld je dan aan voor de Tastea Mini Retreat Day van 11.00 tot 17.00 uur op 7 november bij Zwier en maak kans om erbij te zijn! Het beloofd een heerlijke dag te worden op een prachtige locatie met uitzicht over de Vinkeveense plassen. De perfecte plek voor bezinning.

We beginnen de dag met vijfentwintig yogi’s, een heerlijk kopje Ohmmm… thee en huisgebakken zoetigheid. Daarna volgen we een heerlijke yogales van een ervaren yogadocent. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, iedereen kan meedoen. Na de yogasessie wordt er een heerlijke lunch geserveerd en gaan we de prachtige omgeving verkennen met een boottocht en een wandeling met gids. Als het weer dit niet toelaat, hebben we een alternatief. De dag sluiten we af met een kampvuur en je gaat naar huis met een goodiebag.

MELD JE NU AAN

Delen via:
20 oktober 2021 | Laatst gewijzigd op 20 oktober 2021

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief