nietgratis
Meditatie voor volledige aanwezigheid

Meditatie voor volledige aanwezigheid

2.819 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze meditatie kom je in tien minuten in volledige aanwezigheid. Met aandacht breng je jezelf naar het hier en nu en maak je ruimte om te verbinden met jezelf. Volg deze meditatie in de (vroege) ochtend om krachtig en energiek aan je dag te beginnen, of sluit er juist je dag mee af.

Deze meditatie wordt gegeven door Manon Simonis, yogadocent en oprichter van yogaschool Yogaplace in Sittard. Vanaf het moment dat ze yoga ontdekte in 2002, heeft ze het niet meer losgelaten. Ze volgde verschillende yoga-opleidingen en opende naast Yogaplace in Sittard ook Yogaplace Maastricht en Yogaplace Urmond. Sinds 2016 biedt ze haar zelf ontwikkelde en gecertificeerde docentenopleiding van 200 uur aan.

Yoga is de sleutel tot zuiver contact met je innerlijke kracht

Manon: ‘Je kunt jezelf helen. Daar geloof ik sterk in. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam en geest één zijn én een zuiver contact met je eigen innerlijke kracht en mogelijkheden. Yoga is wat mij betreft de sleutel daartoe. Sinds 2002 leef ik yoga. Ik zie het als mijn roeping om met liefde en compassie yoga als levensstijl te delen met anderen. Ik zie mijn yogaschool Yogaplace als een ‘thuis’ voor iedereen en voor alles wat yoga kan zijn.’

Meer informatie over Manon Simonis vind je op www.yogaplace.nl.

14 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief