nietgratis

Yogaoefeningen om samen te doen

Twee houdingen voor twee!

Yoga gaat om verbinding, probeer dus eens een lesje samen! Met deze korte les partneryoga maak je iedereen enthousiast, want deze twee eenvoudige houdingen kan iedereen meedoen. Roep je vriend, vriendin, kind, man, vrouw, broer of zus erbij en geniet van deze les voor twee.

Deze video ontstond spontaan na een middag filmen met yogadocenten Marion Werger en Anoshe Overington. Samen doen ze de oefeningen voor. Maak je rug en schouders lekker los en open je borst.

Yoga geef je door!

-
Reacties:
  • COUTTREEL CHRIS

    Fijn zo oefeningen met 2 - hebt u nog dergelijke oefeningen en zo ja is het mogelijk deze uitgeschreven te krijgen ? Mvrgr Chris

  • Savitri van der Swaluw

    Ik heb me opgegeven voor de preteacher training van Johan Noorloos. Daarbij was inbegrepen 6 maanden yogatv. Ik kan wel de oefeningen doen die in de mails van de opleiding staan. Ik kan ook inloggen, maar helaas kan ik de oefeningen niet doen, alleen de gratis oefeningen. Zo probeerde ik vandaag Yoga Nidra. Ook al eerder lukte het niet. Ik heb het nog niet vaak geprobeerd omdat ik intensief yoga lessen live volg. Ik wil vragen of de 6 maanden nu volgende week of zo kunnen ingaan of per 1 september als dat beter uitkomt. Graag Uw reactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER: