nietgratis
Yoga Nidra Deep Relax ochtendsessie

Yoga Nidra Deep Relax ochtendsessie

10.879 weergaven
Bewaar als favoriet

Letterlijk betekent Yoga Nidra ‘yogaslaap’. Maar met écht slapen heeft het niets te maken. Het is vooral de bedoeling dat je je bewustzijn laat balanceren tussen waken en slapen: een staat die je normaliter alleen bereikt in je diepe slaap. Met de Yoga Nidra Deep Relax sessies van Eliane Bernhard bereik je die diepe staat van ontspanning.

Yoga Nidra Deep Relax Ochtendsessie

Voor deze ochtendsessie van Eliane hoef je alleen maar te gaan liggen en verder niets te doen, je hoeft alleen maar te ontvangen en je over te geven aan de meditatie. Het is eigenlijk een soort ochtendritueel.

Omdat we lang niet altijd de tijd hebben voor uitgebreide ochtendrituelen heeft Eliane in deze sessie verschillende elementen in één sessie samengevoegd, zodat je toch krachtig aan je dag kan beginnen. Je kunt de les volgen vanuit je bed of op je matje. Als je maar even echt alles kan loslaten. Lig je op een mat? Ga dan onder een dekentje liggen. Ook is het lekker om een kussen onder je knieën te leggen of, als je wil, een oogkussen te gebruiken.

Over Eliane

Elianes eigen ervaringen met Yoga Nidra waren de start van haar bevlogen werk als docent en trainer: ‘Yoga Nidra hielp me bij het genezen van een pijnlijke en chronische aandoening waar ik al sinds mijn zestiende veel last van had. Daarnaast leert deze vorm van meditatie me om elke dag meerdere momenten van stilte in te bouwen en om te leven vanuit rust in plaats vanuit actie. Voor mij het is dé oplossing voor de uitdagingen van onze tijd.’

Meer weten over Yoga Nidra? Lees dan ook dit artikel over deze yogastijl.

Wil je meer weten over Eliane Bernhard? Kijk dan op haar docentpagina of op haar website House of Deep Relax

38 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief