nietgratis
Yin: terug naar de stilte

Yin: terug naar de stilte

628 weergaven
Bewaar als favoriet

De stilte zit altijd in ons. Die hoeven we alleen maar op te zoeken en te omarmen. In deze Yin yogales keer je samen met Irene terug naar de stilte in jezelf. Want daar rusten alle antwoorden. Doe ‘m aan het einde van je dag en val in een rustige, diepe slaap.

Stilte in onszelf

Vaak richten we ons op beelden, gedachtes en geluiden die er zijn. Dat betekent niet dat de stilte er niet is. De stilte zit namelijk al in jou en kun je ervaren als een gevoel van rust en vrede. Met Irene ga je de stilte in jezelf opzoeken en ervaren. Daarbij zegt Irene om vooral vanuit nieuwsgierigheid de stilte op te zoeken. Volg de les met een open hart en een open mind.

Deze Yin les is onderdeel van een avondserie die we hebben opgenomen en dus erg fijn om te doen aan het einde van de dag. Door de rust en stilte alvast op te zoeken, kan het zo zijn dat je in een heerlijke, diepe slaap valt.

Voor deze les heb je een meditatiekussen nodig. Een bolster is optioneel.

Irene over de kracht van yoga

Yoga leerde Irene te omarmen wat er is. ‘In plaats van afleiding te zoeken of me te verzetten tegen gedachten en onaangename sensaties, kan ik nu naar binnen gaan en de dingen gewoon laten zijn. Laat het maar even helemaal bestaan, zonder precies te willen weten wát je voelt. Zodra je deze innerlijke sensaties toelaat en accepteert, ontstaat er ruimte voor heling en kunnen waardevolle inzichten als vanzelf omhoog komen.’

Meer lezen over Irene? Bekijk haar docentpagina. Daar vind je ook haar andere yogalessen. Of laat je meevoeren door haar favoriete muziek op Spotify. Neem ook eens een kijkje op haar website.

 

Kledingcredits via Yoga Specials: beha van Manduka, top van Lune Active, legging en wikkelvest van Mandala.

4 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief