nietgratis
Avondyoga met de Maangroet

Avondyoga met de Maangroet

4.414 weergaven
Bewaar als favoriet

Zoals je de dag start met de Zonnegroet, zo kun je hem afsluiten met de Maangroet. Doe mee met deze heerlijke les avondyoga van Annette Visser en slaap lekker straks!

Over de Maangroet

Sinds mensenheugenis wordt de maan vereerd om haar mysterieuze kracht. Maar in tegenstelling tot de invloed van de zon, die we met haar licht en warmte duidelijk zien en voelen, is het effect van de maan voor veel mensen minder tastbaar. Onderschat de kracht van de maan echter niet. Haar grootste en meest zichtbare invloed is die op het tij, namelijk eb en vloed. Als je dan beseft dat wij voor meer dan zeventig procent uit water bestaan, kun je je voorstellen hoe groot de invloed is die ze ook op ons heeft.

Deze Maangroet is fijn om de avond mee af te sluiten, maar eigenlijk kun je deze serie doen op ieder willekeurig moment. Of om volle maan te vieren. Laat je adem je soepel en vloeiend door de oefeningen leiden, alsof je om de maan heen draait.

Over Annette Visser

Annette Visser werd geboren in Amsterdam en droomde van een danscarrière. Door een hernia en de daaropvolgende operatie werd ze echter beperkt in haar bewegingen. Ze ontdekte yoga en merkte hoe het haar lichaam weer sterk en flexibel maakte. Daarbij temperde yoga haar eetlust en later haar overgangsklachten. Annette merkte dat yoga niet alleen haar lichaam goed deed, het maakte haar ook mentaal krachtiger. Ze besloot de docentenopleiding te volgen en geeft nu yogales via yogawithannettevisser.nl.
Annette over yoga:

Yoga is voor mij het pad naar de vrijheid. Je hebt er niets voor nodig, je kunt yoga overal doen. Het is verbinding met jezelf, met anderen, met alles om je heen. Met als enige ‘tool’ je eigen ademhaling.

Lees meer over Annette Visser op haar docentpagina of kijk op yogawithannettevisser.nl.

Meer avondyoga voor een goede nachtrust volgen? Bekijk alle lessen in ons filter Avond & nachtrust.

34 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief