nietgratis
Water Mandala flow

Water Mandala flow

2.895 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze Water Mandala Flow maak je contact met het element water. Samen met Simona Schimanovich duik je onder in een reeks vloeiende houdingen en laat je de onrustige golven voor wat ze zijn. 

Met haar innemende en aanstekelijke glimlach neemt Simona je mee in een actieve flow met fijne stretches, twists en borst- hart- en heupopeners. Daarbij draai je als een Mandala alle kanten op, daarom doet Simona haar les ook op een ronde mat. De Mandala is een oersymbool dat geen begin en geen eind kent. Het maakt je bewust van de verbinding met alles om je heen en de oneindigheid van het bestaan. En natuurlijk sluit ze de les af met een heerlijke Savasana!

Voor deze Water Mandala Flow is het fijn een yogablok te hebben. Heb je geen yogablokken? Dan kun je ook een stapeltje dikke boeken als steun gebruiken.

Meer lessen van Simona

Voor Yoga by Happinez maakte Simona ook een Nieuwe Maan Flow. Deze les is speciaal voor de periode rondom de nieuwe en de afnemende maan, waarin je je misschien wat energieloos en vermoeid voelt. De liefdevolle flow brengt je in contact met de zachte, vloeiende maanenergie. Je vertraagt, laat los wat jou niet meer dient én laadt op.

Neem ook eens een kijkje op de docentpagina van Simona of volg haar op Instagram.

29 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief