nietgratis
Creëer ademruimte met Yin yoga

Creëer ademruimte met Yin yoga

6.125 weergaven
Bewaar als favoriet

Onder invloed van stress of vermoeidheid kan je adem soms behoorlijk vast komen te zitten. Als je dat gevoel herkent, dan biedt de les creëer ademruimte met Yin yoga direct verlichting. In deze korte yogales van Afke Reijenga open je je borst (en hart!) voor meer ademruimte en rust. Laat de spanning in je lijf en de drukte in je hoofd los en geef je over aan de kracht van je eigen adem.

Creëer ademruimte met Yin yoga, de les

Deze les kun je op ieder moment van de dag volgen: in de ochtend om vol nieuwe energie aan je dag te beginnen, of ’s avonds om met een rustige adem en een ontspannen gevoel in slaap te vallen. De les duurt een klein kwartier, dus als je thuis werkt, is het ook een hele fijn practice voor tussendoor. Zou je liever  wat langer op de mat staan? Dan kan je ook eerst de Shiva Shakti flow van Afke volgen. Die les duurt ook een kwartier. En wil je nog meer lessen van Afke volgen? Ze heeft ook een yogaflow voor meer zelfliefde gemaakt: Embrace your inner heart.

Tantra workshop in Yoga by Happinez

Afke Reijenga (1969) stond meerdere keren in en op de cover van Yoga by Happinez. Ze is een bevlogen en gevierd yoga- en tantradocent en geeft zowel in Nederland als in het buitenland – en altijd met een grote glimlach – yoga.

In de online zomerspecial van Yoga by Happinez (juni 2021) kun je nu ook een mini Tantra-workshop van Afke volgen. In deze workshop vertelt ze over de basis van Tantra en wat Tantra haar heeft gebracht en leert ze je een aantal oefeningen die je alleen en met je partner kan doen.

Wil je meer lezen over Afke en haar yogalessen en Taste of Tantra weekenden? Kijk op haar docentpagina of volg haar op Instagram.

35 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief