nietgratis

Ochtendyoga met Myrna

Oefeningen aan de keukentafel en op de vloer

Behoefte aan simpele oefeningen ochtendyoga? Myrna van Kemenade vertelt eerst kort over haar eigen ochtendritueel. Daarna neemt ze je mee door haar favoriete yogaoefeningen, zoals de Liggende Twist. De houdingen zijn eenvoudig om te doen, maar hebben een diep effect. Dat voel je meteen.

Myrna: ‘Vroeger rolde ik echt mijn matje uit; door de jaren heen heb ik voor mezelf een meer relaxte manier gevonden om yoga in mijn ochtenden te integreren. Heel efficiënt, want zo hoef ik er niet eerder voor op te staan.’

Leg een matje klaar of ga op een kleedje of tapijt zitten. Myrna gebruikt voor de eerste oefening zelf therapy balls. Je kunt hiervoor eventueel 2 tennisballen in een netje doen (maar ga vooral eerst lekker kijken de eerste minuten). Ze laat zien welke oefeningen ze aan het aanrecht of de keukentafel doet en neemt je daarna mee door grondoefeningen.


Wist je dat we ook een Detox yogatraining hebben opgenomen met Myrna? Detoxen is een heerlijke manier om oude ballast op te ruimen. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en emotioneel. In 5 lessen reset je jezelf op een veilige en aangename manier op al deze niveaus. Myrna leert je zachte yogahoudingen, adem- en mindfulness-oefeningen, voor zuiverheid, focus en meer energie.

Yoga voor beginners

Online training
 • Leer de basis in 14 videolessen
 • Beheers de belangrijkste yogahoudingen
 • Yoga, meditatie en pranayama
bekijk de training
 
-
Reacties:
 • Jos

  Kan ik deze oefeni g ook doen na een heupoperatie? Vind haar lesseen altijd prettig en duidelijk.

 • Myrna van Kemenade

  Hoi Jos, ja deze oefeningen uit de ochtendritueel video kun je doen na een heup operatie. Echter, je moet wel goed luisteren naar je lichaam wat het aangeeft. Je mag best iets voelen maar pijn is niet goed. raadpleeg altijd eerst de arts. Zorg goed voor jezelf! Liefs Myrna

 • Leentje

  Myrna! Jaren geleden kwam ik door jou opnieuw in aanraking met yoga (kreeg een dvd-tje cadeau bij yogamagazine) nog altijd doe ik de lessen op de dvd en inmiddels face to face in verschillende studios en via yogatv. Je hebt me zelfs geinspireerd om kinderyogadocent te worden, Dank je wel! Ook voor deze video! Ik word altijd blij van jou!

LAAT EEN REACTIE ACHTER: