nietgratis

Kinderyoga voor zelfvertrouwen

Voor kinderen vanaf een jaar of zes

Deze yogaoefeningen doe je samen met je kind (vanaf een jaar of zes). Samen yoga doen zorgt voor verbinding én voor plezier.

Tijdens de houdingen merkt je kind: ik ben goed zoals ik ben!

Kinderyogadocente Paulette Melis laat zien hoe je de Houthakker, de Vis, de Boom en nog meer houdingen doet. De oefening de Rots doe je samen. Perfecte oefeningen voor ontspanning en zelfvertrouwen.

Heb je een tiener? Doe dan deze les tieneryoga, ook met Paulette.

Chillmomentjes

Wil je meer rust in je klas of bij je thuis? En ontspannen, geconcentreerde kinderen? De video's van Chillmomentjes kun je samen doen.
MEER INFORMATIE
 
-
Reacties:
 • Berdine

  Paulette Melis doet een oefening samen met Noa. Ze zegt tegen de kijkers: "dus haal je moeder, oma, buurvrouw, vriendinnetje erbij". Zo is het niet "kinderyoga", maar meisjesyoga. Zoooooo jammer dat de JONGENS niet meedoen; Jongens hebben net zo goed behoefte om het zelfvertrouwen te vergroten! En plezier te hebben met yoga!

 • Paulette

  Hallo Berdine, je hebt helemaal gelijk, ik had het zeker anders kunnen formuleren. Ook de jongens die bij mij in de les zitten doe ik hierbij tekort.. Dank voor je feedback en ik hoop dat je deze video, ondanks dat ik de jongens niet apart heb aangesproken, toch zou willen delen. Alle jongens en meisjes zijn bij Yoga TV en tijdens de lessen, met liefde welkom. Liefs Paulette

 • Greet jansson

  Ik vond het geweldig trots op noa

 • maaike

  Het is een leuke yogales om met iets grotere kinderen te doen. Hopelijk volgen er eerdaags soortgelijke lessen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER: