nietgratis
Juicy wake-up flow

Juicy wake-up flow

5.246 weergaven
Bewaar als favoriet

Zet je lichaam in beweging! Met deze korte juicy en energizing flow van Daphne Koken begin je bruisend aan je dag.

Over Juicy wake-up flow

In deze korte les van 15 minuten wek je de prana (energie) in je lichaam op om fris en monter je dag te starten. Maar ook op enig ander moment van de dag waarop je wat extra energie kunt gebruiken is de les heerlijk. Doe hem tijdens je pauze wanneer je thuis aan het werk bent of aan het einde van de dag zodat je energiek de avond ingaat.

Deze juicy wake-up flow staat in het teken van het element aarde en water. Daphne laat je eerst goed gronden. Voel je beide voeten op de grond. En hoe is je ademhaling eigenlijk? Dat onderzoek je in alle rust om dit vervolgens mee te nemen in de rest van de flow. Een heerlijke flow die Daphne langzaam opbouwt naar meer vloeiende en sierlijke bewegingen. Als het element water en je zult voelen dat jouw prana weer als water zal vloeien. Veel plezier!

Dit heb je nodig: twee blokken

Meer over Daphne Koken

Daphne Koken wil haar passie voor Vinyasa yoga met zoveel mogelijk mensen delen. Voor haar staat yoga voor vrijheid. Niet alleen in de ziel, maar ook in het lichaam. In Daphnes lessen zijn ademhaling, focus, kracht en een zachte flow belangrijk.

Meer over Daphne weten? Bekijk haar docentenpagina of bezoek haar Instagram account.

Kledingcredits: alles van H&M

56 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief