gratis

Geven en ontvangen (wet 2 van Chopra)

Gebaseerd op de tweede levenswet van Deepak Chopra

Deze les van Dorien van Nieukerken is gebaseerd op de tweede wet van de zeven levenswetten van Deepak Chopra: die van geven en ontvangen. Ons lichaam en geest zijn in voortdurende uitwisseling met elkaar – en met het universum. Wanneer je weerstand biedt aan deze ‘wet’, wordt je geest ongerust en gaat je lichaam zich ongemakkelijk voelen.

Laat je levenskracht en energie stromen met deze eenvoudige oefeningen waarbij de adem centraal staat. In- en uitademen is namelijk net als ontvangen en loslaten. Probeer je tijdens de yogahoudingen bewust te zijn van je ademhaling. Bevorder het gevoel van dankbaarheid voor je lichaam en luister naar de behoeften van jouw lijf. Met een lekkere zelfmassage en Doriens favoriete ademoefening ‘The Breath of Joy’.

Online training: De 7 spirituele wetten van succes

Deze les is een van de lessen uit de online training De 7 spirituele wetten van yoga, naar de bestseller van dr. Deepak Chopra. Dit bewustzijnsprogramma is een unieke ervaring door de combinatie van ontspanningstechnieken (meditatie), Hatha yogaoefeningen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama), helende klanken (mantra’s), oefeningen voor het opwekken van levenskracht (afstemmen van chakra’s, energiecentra in het lichaam) en 5000 jaar oude vedische wijsheden.

Wij denken dat deze training je leven gaat veranderen!

NAAR DE TRAINING

-
Geef hier je reactie:
 • Jerusha

  Lekker en goed mee te doen. Ga ik vaker doen.

 • Sonja

  Een heerlijke zachte les, die mij meer bij mezelf doet komen. Er werden bij mij ook, zacht voelbaar, wat emoties losgemaakt. Loslaten!

 • Michelle

  Heerlijk om mee te doen. Zeer rustgevend en een mooi onderwerp. Loslaten is niet mijn sterkte kant maar ik voel mij heerlijk na deze 30 minuten in het hier en nu te zijn geweest. Fijne ademhalingsoefening 'the breath of joy'. Die ga ik zeker vaker toepassen.

 • lydia zoeteweij

  deze ga ik de komende week zeker doen mijn dank voor deze yoga oefening.

 • Aag J. van Warners

  Fijn deze 2e spirituele wet van yoga van jou, Dorien, weer leens zo te doen, de boeken en cursussen van jou vergeet ik nooit en helpt elke dag yoga oefeningen en meditatie te blijven doen!

 • aliye

  Heldere uitleg en met een prettige stem. Toegankelijk en prachtige series.

 • Heleen

  Wat een fijne, zachte les. Heerlijk, die Breath of Joy en andere ademoefeningen. Dank je wel Dorien!

 • Nelly

  Heerlijke les. Hoop dat de andere lessen in de cursus ook zo zijn :-)

 • carla

  Een heerlijke rustige les vol liefde gegeven.De eenvoud doet goed.

 • Helga

  Heerlijke rustige les om het weekend mee te beginnen. Ga ik vaker doen!

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka