Yoga en Ayurverda op Texel

Wil jij dicht bij huis kennismaken met Ayurveda, de ‘wetenschap van het leven’, en ontdekken wat dit voor jouw levensstijl kan betekenen? Neem lekker de boot naar Texel en boek een weekend of een vijf- of zesdaagse yogareis bij dit kleinschalige retreat. Met gratis Ayurvedisch ochtendritueel-pakket, speciaal voor lezers van Yoga Magazine!

Laat je verzorgen en inspireren

Aan de voet van ‘De Hogeberg’ op het prachtige Waddeneiland Texel ligt de bezielde Homestay van Jacco en Mariëlle. Een kleine retreat waar ruimte is om te werken aan een goede gezondheid met behulp van yoga en Ayurveda, dat is wat Jacco en Mariëlle voor ogen hadden toen ze hier jaren geleden neerstreken.

Je kunt je hier een aantal dagen helemaal onderdompelen in het oeroude Ayurvedische ritme. Je hebt keuze uit een (doordeweeks) 5- of 6-daags arrangement of een weekendarrangement. De doordeweekse arrangementen zijn meer individueel, de weekenden zijn meer een groepsretreat.

Ayurvedische maaltijden en Ayuryoga

Alle Ayurvedische, vegetarische maaltijden die aangeboden worden tijdens de arrangementen worden uitsluitend met biologische producten bereidt. Je krijgt een persoonlijk Ayurvedisch consult afgestemd op jouw wensen en je kunt naar wens een Ayurvedische massage of behandeling boeken. Naast de yogalessen is er ook ruimte om je te verdiepen in de Ayurvedische leefstijl en is er een workshop Ayurvedisch koken. En natuurlijk is er ook tijd om van de natuur en het strand op Texel te genieten.

Datum en prijs

Prijs: vanaf € 449,- voor een weekend en € 595,- voor een vijfdaagse op basis van een gedeelde kamer. Inclusief verblijf, alle maaltijden volgens programma en yogalessen.
Data: weekenden: februari, april, juni, september, november. Midweken: het hele jaar door, behalve tijdens schoolvakanties.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 449,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief