Yoga (en wandelen) op Kos in Griekenland

Dit yogaretreat op Kos, Griekenland, is een echte plek voor yoga, ontspanning en terugkomen bij jezelf. De Nederlandse Mariella organiseert er weken met yoga, wandelen en lekker eten.

Wil je ‘het andere Kos’ ervaren in combinatie met heerlijke yoga, Griekse gerechten en mooie uitstapjes? Van mei tot en met oktober organiseert de Nederlandse Mariella diverse retraiteweken. ‘Gewone’ yogaweken, maar ook weken met yoga plus twee prachtige wandelingen over het eiland. Mariella’s retreats zijn laagdrempelig en geschikt voor alle niveaus. De docenten zijn vaak afkomstig uit Nederland, maar je zult hier zeker ook andere nationaliteiten ontmoeten.

Het is Mariella’s missie om mensen te laten ervaren wat Kos allemaal te bieden heeft. In alles wat ze zegt en doet is haar liefde voor het eiland en de Griekse bewoners voelbaar. Na een vakantie werd ze verliefd op het eiland, verhuisde ze en sinds een aantal jaar organiseert ze yogaretraites. Wanneer je bij haar op retraite komt, deelt ze haar geheime adresjes en organiseert ze uitjes voor wie meer van het eiland wil ontdekken. Ook kun je er hikes maken door de prachtige natuur. De Griekse kok en gids Tamasse weet alles over het eiland, het planten- en dierenrijk en de medicinale werking van kruiden. Maar tegelijkertijd kun je net zo goed een koffie of glas wijn bij hem bestellen.

Vanuit het retreat worden er massages aangeboden: een deep tissue massage of voetreflexologie.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 630,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief