reisaanbieding

Wonderschone natuur en yoga op IJsland

Een wonderschoon eiland op maar drie uur vliegen, vier keer zo groot als Nederland met nog niet eens 300.000 inwoners. Hier vind je wilde natuur: indrukwekkende lavaformaties, verborgen watervallen en dampende geiservelden. De natuur en yoga op IJsland leren je om weer verbinding te maken met je lichaam en je ademhaling.

Het kleine stadje Akureyri bevindt zich in het Noorden van IJsland. De Zwitserse Ulrica en haar man Andreas hebben hun hart en ziel aan deze plek verbonden en willen anderen nu ook kennis laten maken met de IJslandse manier van leven. De dag begint met een yogales met een prachtig uitzicht over de bergen, gevolgd door een excursie naar een wandelgebied. Dit met het doel om te voelen wat het betekent om met alle zintuigen aanwezig te zijn. De vrolijke Ulrica combineert verschillende yogastijlen, zoals Hatha, Vinyasa en Anusara yoga, en stelt het integreren van de inzichten en praktijken van yoga in het dagelijks leven centraal. Andreas vertelt je tijdens je verblijf met veel plezier de fascinerende kennis die hij heeft over IJsland.

Het weer in dit gebied van IJsland is een stuk milder en droger dan je misschien zou verwachten. Bovendien is er tussen september en maart een kans (natuurlijk nooit gegarandeerd) om het Noorderlicht te zien!

Aanbieding

Lezers van Yoga Magazine krijgen een Northern-light of Midsummer night-spa cadeau.


Deze yogareis meteen boeken?

Onderaan deze reispagina vind je een boekingsformulier en meer informatie over data en prijzen. Yoga Magazine stelt deze reizen speciaal samen met Happy Soul Travel. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl.

vanaf € 1066,-

 Boek deze reis