Yoga voor het hele gezin in Portugal

In Zuid-Portugal is een ideale plek om met je gezin naartoe te gaan. Ouders kunnen aan een yogales meedoen, terwijl kinderen spelen op het terrein of zich vermaken met de Nederlandstalige oppas.

portugal met gezin yoga

De ideale plek voor kinderen

Voor kinderen is dit de ideale plek: je kunt naar het zwembad of strand, hutten bouwen, kippen voeren, helpen in de groente- en kruidentuin. Daarnaast is er een ruim aanbod aan massages, excursies en sportieve activiteiten. Op aanvraag kan er ook een oppas voor de kinderen geregeld worden. Hoe fijn is dat! Afhankelijk van het seizoen worden er drie tot vier yogalessen per week gegeven voor volwassenen. Op verzoek kan aparte kinderyoga of ouder-en-kind-yoga worden gegeven.

De oprichters hechten veel waarde aan het ecologisch omgaan met de natuur. De warmwatervoorziening werkt volledig op zonne-energie en afval wordt ter plekke gescheiden. Er is een eigen groentetuintje en er zijn veel fruitbomen. De maaltijden worden bereid met hoogwaardige producten, veelal uit eigen tuin of uit de streek. Ook de wijn die geschonken wordt bij de maaltijden komt van een lokale biologische wijnboer.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 350,-

 INFORMATIE & DATA 

Portugal met gezin yoga

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief