Yoga in de bergen en woestijn van Marokko

Ervaren wat de bergen en de woestijn van Marokko met je kunnen doen? Reis dan af naar deze bijzondere plek buiten Marrakech, waar de Nederlands-Marokkaanse Khalid zijn droom verwezenlijkte.

Ervaar het echte Marokko

Het kleinschalige oord dat Khalid Boukhima creëerde in het Marokkaanse Atlasgebergte, is de ultieme plek voor bezinning en zingeving. Vanaf de vele terrassen kijk je uit over de vallei en via een pad langs verschillende zitjes in de tuin kom je uit bij het riviertje beneden. Af en toe loopt een geitenherder of een groepje kinderen langs het kabbelende riviertje. De vogels fluiten. Op deze bezielde plek in de verstilde oase in de Zagora woestijn kun je het echte Marokko ervaren. Het leeftempo ligt lager, waardoor je meteen een rust over je heen voelt komen. Heb je een avontuurlijke mindset? Maak dan een meerdaagse excursie naar de woestijn (alleen beschikbaar in de winterperiode). Je reist per jeep en daarna per dromedaris door prachtige natuurlandschappen en slaapt in een nomadentent, of buiten onder de sterrenhemel.

Boek je eigen bezinningsreis

Kies uit verschillende arrangementen van 3, 5 of 7 nachten, met of zonder verblijf in de woestijn. De prijs (vanaf € 350,- op basis van 3 nachten in een gedeelde tweepersoonskamer) is inclusief overnachtingen, (vegetarische) Marokkaanse maaltijden met kleurrijke en smaakvolle ingrediënten, gebruik van de hamam en twee massages in de buitenlucht. Extra behandelingen, excursies en yogalessen zijn bij te boeken. Een deel van de behandelingen is gebaseerd op de Ayurvedische filosofie, waar Khalid zich door heeft laten inspireren.

Aanbieding voor Yoga Magazine lezers: voetmassage cadeau

Boek via onze website en je ontvangt een gratis voetmassage tijdens je reis door Marokko.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik dan verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 350,-

 INFORMATIE & DATA 

marokko yogareis retreat

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief