Yoga in paradijselijk Zuid-India

Yoga tussen de palmbomen, tropische vogels en ongerepte stranden. Bezoek yogaparadijs Goa met deze fantastische yogavakantie.

Yoga voor alle niveaus

Het yogacentrum ligt op een weelderig stuk land vlakbij het verlaten strand. Daarnaast is er een overvloed aan palmbomen, planten, kleuren en geuren. Tijdens de retreat kun je dagelijks aan twee lessen meedoen. Alle niveaus zijn welkom, of je nu al vaker op de mat hebt gestaan of nog beginner bent. Je kunt de volgende yogastijlen tegenkomen: Ashiyana, Yin, Dynamic, Sivananda of Iyengar. Naast het volgen van yogalessen is er de mogelijkheid tot meditatie en self-practice in een van de prachtige yogashala’s. Elke ochtend en avond wordt er gezamenlijk gegeten. Het eten is zoveel mogelijk biologisch. Het yogacentrum beschikt over een kleine spa, een natuurlijk zwembad (zonder chemicaliën) en een hamam.

India Goa reis monique

Yogaweek combineren met vrijwilligerswerk

Goa is ook een gebied waar veel armoede heerst. Zo heeft het onderwijs een laag niveau en hebben veel mensen te maken hebben met HIV/aids. Vrijwilligers zijn meer dan welkom om de lokale bevolking een stapje vooruit te helpen en met name de kinderen een betere toekomst te bieden. Jij kunt als vrijwilliger de leerlingen en de leerkrachten ondersteunen door te helpen bij de lessen. Vooral Engelse en computerlessen lenen zich hier goed voor. Daarnaast kun je veel betekenen bij het aanleren van verschillende vaardigheden in beroepsopleidingen.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 385,-

 INFORMATIE & DATA 

India Goa reis monique

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief