Zonnige yogareis naar de Algarve

Ervaar zelf wat yoga en meditatie voor jou kunnen doen, op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. En dat op een heerlijk zonnige plek in de Algarve.

De Algarve staat met 300 zonnedagen per jaar bekend als een fijne vakantiebestemming om te luieren en te genieten van de prachtige natuur.  De indrukwekkende kustlijn waar altijd een verkoelende zeebries waait, maakt het, in combinatie met yoga, meditatietechnieken en ontspanningsoefeningen, ook de perfecte plek om je lichaam en geest te resetten.

Reset jezelf in Zuid-Portugal

Ga mee op yogareis en verblijf in de charmante Portugese Quinta da Rosa, nabij het dorpje Salema en de Cabo de São Vicente, het uiterste zuidwestelijke punt van Europa. Dagelijks krijg je Ashtanga, Vinyasa, Iyengar of Yin yogalessen van Diana of Lauren op het schaduwrijke yogadek, gezonde vegetarische maaltijden en genoeg tijd om een duik te nemen in het zwembad of te wandelen op het strand, dat zich op 20 minuten loopafstand bevindt. Je kunt verschillende ontspannende behandelingen bijboeken, waaronder reiki, voetreflexologie en accupunctuur.

Bewust in het moment ‘zijn’ staat tijdens deze reis centraal. De lessen helpen je om je eigen innerlijke stilte te ervaren en te voelen wat je echt wilt. Aan het einde van de week heb je meer inzicht in de praktijk van yoga en het fysieke en mentale effect van de houdingen en oefeningen. Laad jezelf op in de Portugese zon en kalmeer je geest tijdens de gevarieerde yogalessen, zodat je naar huis gaat met een gelukkig hart vol nieuwe inspiratie!

Presentatrice Sofie van den Enk maakte deze reis ook. Lees hier hoe zij durfde te ‘vallen’ en zo haar eigen kracht terugvond onder de Portugese zon.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 760,-

 INFORMATIE & DATA 

Portugal Algarve

 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief