Yoga, surf en/of healing in het Portugese Lagos

Yin en Yang yoga in Portugal: het beste van twee werelden! Een heerlijke, volledig verzorgde vakantie in het prachtige kustplaatsje Lagos én kennismaken met Yin yoga, Yin en Yang yoga of Yoga en Surf instructie. Ervaar zelf deze magische plek aan de Portugese kust en de begeleiding van een stel warme, bijzondere yogaleraren. 

portugal lagos yin

Keuze uit verschillende unieke retraites

Jenny en Igor zijn twee bijzondere en getalenteerde yogi’s die samen inspirerende retreats aanbieden bij een prachtig gelegen Eco Resort in Algarve. Door hun jarenlange ervaring hebben ze een aantal unieke programma’s ontwikkeld waar je uit kunt kiezen. Tijdens het retreat gaan zij samen met jou op zoek naar je innerlijke stem, welke oefening heb jij vandaag nodig? Op die manier worden de asana’s een hulpmiddel naar niet alleen bewustzijn, maar ook naar plezier en creativiteit.

Het Eco Resort, Vale da Lama, wordt gerund door een community die je graag deelgenoot maakt van hun leefstijl dichtbij de natuur. Je kunt hier zelfs deelnemen aan diverse activiteiten op het gebied van ecologische tuinbouw. Op 20 minuten loopafstand of 5 minuten rijden met de auto, ligt het strand.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 800,-

 INFORMATIE & DATA 

portugal lagos yin