Yoga en healing in de Algarve

Tijdens een vakantie in de Algarve ontmoetten we Jenny en Igor, twee zeer bijzondere en getalenteerde yogi’s die samen inspirerende retreats aanbieden bij een prachtig gelegen Eco Resort in de westelijke Algarve. Door hun jarenlange ervaring en ontwikkeling hebben ze een uniek retreat programma ontwikkeld waarbij yoga als instrument wordt gebruikt om de wijsheid van het boeddhisme naar lichaam en hart te vertalen.

Jenny & Igor gaan tijdens het retreat samen met jou op zoek naar je innerlijke stem, welke practice heb jij vandaag nodig? Op die manier worden de asana’s een hulpmiddel naar niet alleen bewustzijn maar ook naar plezier en creativiteit. Lees verder om te kijken welk retreat het beste bij jou past.

portugal lagos yin

Keuze uit verschillende unieke retraites

Jenny en Igor zijn yogi’s in hart en nieren. Voor Jenny en Igor is zelfontdekking altijd een prioriteit geweest op deze menselijke reis door het leven. Jenny werkte vele jaren als danseres en choreografie, ze trad op in theaters en reisde de wereld rond. Haar nieuwsgierigheid heeft haar uiteindelijk in de voetsporen van meditatieoefening, de kennis van yoga en Kung Fu gebracht. Igor bracht zijn jeugd door met het lezen van filosofie en dacht na over de plaats van de mens en de zin van het leven. Tegelijkertijd worstelde hij om zijn studie als ingenieur af te ronden en droomde er van om profvoetballer te worden. Uiteindelijk winde zijn belangstelling voor de mens en koos voor de reis van yoga, meditatie en uiteindelijk Shiatsu therapeut.

Ze werden verliefd op het leven dat je leeft vanuit de relatie die je ontwikkelt met jezelf. Ook werden ze verliefd op elkaar, wat een liefdevol huwelijk in gang zette die op de dag van vandaag voortduurt. De laatste 15 jaar hebben ze mensen wereldwijd geïnspireerd en delen ze hun kennis om een zinvol en vreugdevol leven te ontwikkelen. Ze zijn niet gebonden aan één enkele traditie maar gebruiken verschillende stijlen en technieken, filosofieën en levensstijlen.

Inmiddels wonen ze al meer dan 10 jaar op een prachtige verstilde plek in Zuid Portugal samen met hun dochter.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 800,-

 INFORMATIE & DATA 

portugal lagos yin

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief