Yoga en wandelen in Italië

’s Ochtends de zonnegroet doen terwijl je je longen volzuigt met schone lucht, gevolgd door een met liefde bereide Italiaanse lunch en ’s middags de vrijheid om heerlijk te wandelen, fietsen, bij het zwembad luieren, naar een wijnproeverij gaan of het stadje Assisi bezoeken. Dat is in het kort waar het tijdens deze kleinschalige yogavakanties om draait: yoga in combinatie met de goede dingen van het leven, ‘la dolce vita’.

Deze yogavakantie is geschikt voor alle niveaus en dus ook voor beginners. Je hebt een les per dag en een dag is zelfs helemaal vrij. Je hebt de keuze uit midweken en volle weken. Ideaal ook voor mensen die kennis willen maken met yoga of al kennis hebben en die willen verdiepen.

Prijs: vanaf € 795,- voor een midweek of € 1085,- voor een week inclusief 7 overnachtingen op een eenpersoonskamer, maaltijden volgens programma, yoga en alle consumpties in huis.

Data: juni t/m oktober


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 795,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief