Cultuur, yoga en surfen in Marokko

Op deze plek in het zuiden van Marokko kun je het hele jaar terecht om te surfen en yoga te doen. Nog geen ervaren surfer? Deze plek is heel geschikt voor beginners. Er zijn yoga- en surfpakketten, maar je kunt ook lekker yoga doen zonder surflessen (wel met uitzicht op een zonovergoten zee). Ook met je gezin kun je hier goed terecht. 

Marokko surfen en yoga reis

Yogalessen met uitzicht over de prachtige zee

De surfactiviteiten zijn in het ‘Surf House’, gerund door Tarik Wahbi (een van de beste surfers van Marokko). Je kunt hier voor het eerst surfen, of nog beter leren surfen als je al ervaring hebt.

Tijdens de yogalessen kijk je uit over het strand en het water. Het team van professionele docenten geeft les in verschillenden vormen van yoga en meditatie. Er zijn 3 lessen per dag waar je je voor kunt inschrijven.

De suites in het yoga- & surfhotel bieden uitzicht op zee of over het zwembad. Elke suite beschikt over een klein keukentje. Verder zijn er twee zwembaden, een fitnessruimte, een jacuzzi en een spa. Bij de spa kun je terecht voor traditionele hamam- en beautybehandelingen. Ook is er een kidsclub voor de kleintjes en eventueel oppas op verzoek.

Marokko surfen yoga reis


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 750,-

 INFORMATIE & DATA 

Marokko surfen en yoga reis

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief