Magische rituelen en yoga op Bali

Een van de beste yogaretreats op Bali wordt gegeven op een wel heel bijzondere plek: het buitenverblijf van de prins van Ubud. Omgeven door jungle en rijstvelden, en op 1,5 km van Ubud, het spirituele hart van Bali, is dit de ultieme omgeving om tot rust te komen.

Bali reis dagmar

Yoga aan de voet van een vulkaan

Het retreatcentrum is tegen een heuvel gebouwd met uitzicht over de rijstvelden. In het resort vindt je twee zwembaden, een yogaplatform, open eetkamers en een spa. In de spa kun je terecht voor de beste Ayurvedische behandelingen van Ubud. Er worden zowel westerse als Indonesische maaltijden bereid, met zoveel mogelijk organische ingrediënten. Ook vindt er een excursie plaats naar één van de meest mystieke tempels op Bali voor een traditioneel reinigingsritueel. Daarnaast worden er fiets- en wandeltochten door de rijstvelden georganiseerd. Op deze plek kom je volledig tot rust!

De retreats bestaan uit ochtend- en middagsessies met uitzicht op de tropische tuinen en rijstvelden. Ook vindt er één yogasessie plaats bij zonsopgang aan de voet van de vulkaar Batur. Dit is een magische ervaring! De yogalessen zijn een combinatie van Ashtanga, Hatha en Iyengar yoga. Ook wordt er veel aandacht besteed aan meditatie tijdens de lessen. Daarnaast zijn de lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus!


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 1562,-

 INFORMATIE & DATA 

bali reis dagmar

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief