Familieyogaweek in Portugal

Een yogavakantie is een groot cadeau voor jezelf, maar nog mooier is het om die ervaring met je gezin te delen. In de zomervakantie organiseert yogadocente Neel Schmidt een heerlijke familie-yogavakantie in Portugal. Tijdens deze week biedt ze een bijzonder programma met yoga voor de kinderen, yoga voor de volwassenen en verbindende en ouder-kind yogalessen. Een week vol rust, natuur, massages en heerlijk eten (verzorgd door een fantastische kok!).

De locatie

Tijdens deze week verblijf je op een geweldige locatie in Portugal, vlakbij het plaatsje Odeceixe. Vida Pura is een eco-vriendelijke locatie die erg geschikt is voor families. De omgeving is schitterend en de accommodatie ligt middenin de natuur. Er is een eigen moestuin, een natuurzwembad, hangmatten, bomen en een prachtig uitzicht. Het strand van Odeceixe is uniek, omdat je er zowel kunt golfsurfen als veilig kunt zwemmen met kinderen.

Het programma

Deze week is geschikt voor families. Of je nou met één kind komt, met een groot gezin of samen met een vriend(in) en kind, iedereen is welkom. Het programma is ideaal voor kinderen tussen de 4 tot en met 12 jaar.

De week wordt georganiseerd door de ervaren (kinder)yogadocente Neel Schmidt. Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm. Neel Schmidt organiseert trouwens ook yogafamilievakanties in Italië.

Accommodatie

De prijs is 1250,- euro voor zes overnachtingen, alle maaltijden, yogalessen en activiteiten. De reizen worden georganiseerd in de mei-, zomer- en herfstvakantie. Je kunt kiezen uit de volgende accommodatie types:

  • een ingerichte tipi, geschikt voor 2 personen
  • een kamer in het gemeenschappelijk landhuis, geschikt voor 2-3 personen
  • een eigen appartement, geschikt voor 2-4 personen


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 1250,-

 INFORMATIE & DATA 

 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief