Elementenexpeditie op Texel

Ben je toe aan meer rust, ruimte, focus en een betere nachtrust? Ga dan terug naar je kern op Texel tijdens een elementenexpeditie! Drie dagen laat je je telefoon, tijd, targets en deadlines los. Ervaar de ruige natuur, geniet van de prachtige uitzichten, verstil en ontspan met yoga. Ook is er een korte ‘visionquest’ van acht uur. Je bent dan alleen in de natuur en stilte gedurende deze tijd. Geef je over en kom in contact met de natuur en jezelf.

Leven op het ritme van de natuur

Texel is de geboortegrond van psycholoog en coach Jaap Duin. Als begeleider deelt hij tijdens de expeditie waardevolle inzichten vanuit zijn achtergrond. Je ervaart hoe je op het ritme van de natuur kunt leven. Je slaapt in een authentieke Texelse schapenboet of je kunt ervoor kiezen om all the way te gaan en te slapen in je eigen tentje (winter) of onder een tarp/zeiltje (zomer). Zo ontstaat er rust en ruimte om van een afstand naar je leven te kijken en ontwikkel je meer daadkracht, creativiteit en visie.

Men only of women only

Tijdens de expeditie bestaat de groep uit men only of women only. Dat wil zeggen dat de groep deelnemers uitsluitend bestaat uit mannen óf vrouwen. Ook betekent dit dat de lokale gids en de begeleider(s) bij een women only groep alleen vrouwen zijn en bij een men only retreat alleen mannen.

Elementenexpeditie: programma

Op vrijdagavond kom je samen rondom het vuur voor een diepe reis naar binnen. Tijdens deze vuurceremonie zet je je intenties voor het weekend. Op zaterdag en zondag trek je de natuur in om te wandelen, bewegen en stil te staan bij de ademhaling. Tijdens een van deze dagen vind er een ‘visionquest’ plaats. Je bent dan acht uur lang alleen in de natuur, in stilte.

De maaltijden zijn vegetarisch en glutenvrij en als de omstandigheden het toelaten is het mogelijk om je eigen eten uit de natuur te halen.

Datum en prijs van de elementenexpeditie

Prijs: vanaf € 795,-. Inclusief verblijf, alle maaltijden volgens programma en soul-sessies.
Data: verschillende data in het jaar.


Meer informatie en data

Meer weten over deze reis, het verblijf, de begeleiding, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je reis te boeken.

vanaf € 795,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief