Detoxweekend in Nederland (met yoga en sauna)

Ga mee op detoxweekend, gewoon in Nederland! Niks streng vasten, maar lekker en gezond eten en drinken tijdens dit retreat-weekend. Alles op een prachtige nieuwe locatie in de bossen bij Hilversum.

Nederland Hilversum detoxweekend 2

Detoxweekend met yoga, sauna en meer

Met detoxen, of ontgiften, geef je niet alleen je lichaam een boost, maar ook (of vooral) je geest! Tijdens deze detoxweekenden hoef je niet af te zien, maar eet en drink je lekker, bewust en gezond. Denk aan sappen, soep, salades. Alles biologisch en naar het seizoen. Wil je toch graag sapvasten? Dat kan ook, dan passen wij je detox erop aan.

Ook de omgeving helpt mee in jouw detox: op onze nieuwe locatie (bij Hilversum) bevind je je middenin de bossen en de hei en kom je dus helemaal tot rust. Even geen prikkels, mail, appjes… Dit weekend is dan ook een echte grote schoonmaak, zowel lichamelijk als geestelijk. Je verblijft in een monumentale boerderij, met yogazaal en sauna. Er is een health chef, voedingsdeskundige en een yogadocent/detoxbegeleider. Laat je lekker verwennen!

De focus ligt niet op afvallen, maar op inspiratie opdoen voor een gezonde levensstijl. Inspiratie die je na afloop zeker meeneemt in de koffer mee naar huis.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 495,-

 INFORMATIE & DATA 

Nederland Hilversum detoxweekend

 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief