Ayurveda in Limburg

Een yoga én Ayurveda retreat op een prachtige plek dichtbij huis, maar met de uitstraling van het buitenland. In Limburg staat het mooie oude landhuis Kaldenbroeck waar je drie dagen uitgebreid kunt genieten van ayurvedische behandelingen, – maaltijden, yoga en meditatie.

Relax-arrangement in Limburg

Kaldenbroeck is een natuurgebied op de grens van Grubbenvrost en Lottum. Het is een van de oudste Maasdorpen en was ooit een Romeinse vesting. Op dit oude land, in eigendom van Stichting het Limburgs Landschap, heeft Marlies Stoot een retreat opgezet.

Je slaapt in een huis met de naam Ochtendgloren in de natuur van Limburg. Tijdens deze relaxdriedaagse krijg je onder andere Hatha- of Yin yogalessen, uitleg over Ayurveda en voeding, ayurvedische massages en natuurlijk ayurvedische maaltijden. De maaltijden zijn geschikt voor alle dosha’s, de drie constituties die de duizenden jaren oude geneeswijze telt. Vata, Pitta en Kapha.

Massages en workshop

Op de eerste dag word je ontvangen met een heerlijke kop biologische soep met brood. Daarna kun je genieten van een ayurvedische voetmassage. Die avond, aansluitend op de maaltijd, krijg je een introductie in de ayurvedische voedingsleer. De volgende dag start je met een ontspannen yogales en ademoefeningen, gevolgd door het ontbijt. Naast alle ayurvedische maaltijden ontvang je op ook een heerlijke ayurvedische Full Body Massage (Abhyanga) met warme Indiase kruidenolie. Op de laatste dag krijg je nog een yogales en na het gezamenlijk ontbijt een bijzondere meditatieworkshop met zen boeddhist Jacques Peeters.

Je kunt het programma zelf verder uitbreiden met bijvoorbeeld een wandelcoach of een ayurvedisch consult. Dat wordt gegeven door een van de ayurvedische artsen van Kaldenbroeck. Het moment van dit consult vindt plaats in overleg.

Datum en prijs

Prijs: vanaf € 495,- voor een weekend. Inclusief verblijf, alle maaltijden volgens programma en yogalessen.
Data: november 2020.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 495,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief