Op avontuur in de heuvels van Costa Rica

Geniet van de turquoise baaien van de Caribische kust van Costa Rica. In de heuvels langs deze kust ligt een heerlijk yogacentrum verscholen.

Allerlei bijzondere excursies te doen!

Deze yogaweek bestaat uit 7 overnachtingen, 6 yogalessen, 2 massages in de bijbehorende spa en 3 maaltijden per dag. De dagen kun je verder zelf indelen. In het retreatcentrum vindt je twee yogaplatforms, een openlucht restaurant, een jacuzzi en een spa. Via het retreatcentrum zijn er excursies te boeken. Zo kun je een bezoek brengen aan een indianenstam, snorkelen bij het koraalrif, het regenwoud in, surflessen nemen, een waterval bezoeken en paardrijden op het strand.

Je kunt drie keer per dag gebruik maken van een heerlijk vegetarisch buffet. Ook wordt er wijn en bier geschonken voor de liefhebber.

De yogalessen die gegeven worden zijn gebaseerd op Hatha en Vinyasa yoga. Beginners zijn ook welkom! Per dag zijn er twee yogasessies, bij zonsopgang en bij zonsondergang.

Costa Rica reis

Speciale Yoga Magazine-aanbieding

Boek via het formulier op onze site en krijg een gratis begeleide wandeling door het regenwoud cadeau!


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf €1150,-

 INFORMATIE & DATA 

Costa Rica reis

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief