Nathalie Ho-Kang-You Nathalie Ho-Kang-You
Nathalie Ho-Kang-You

Nathalie Ho-Kang-You


Nathalie Ho-Kang-You is yogadocent in Amsterdam. Ze geeft workshops en retraites en heeft haar eigen yogapraktijk GuruYoga waar ze privélessen geeft.

Nathalie ontdekt yoga na haar danscarrière. Ze volgde een yogales en werd meteen gegrepen door het effect van de sessie. De openbaring van rust en ruimte in haar lichaam, geest en hoofd maakte haar nieuwsgierig om verder te gaan met yoga.

Inmiddels is ze een geliefd yogadocent. Haar lesmethoden zijn gericht op het aanwakkeren van het mentale, fysieke, emotionele en spirituele bewustzijn. Hiervoor gebruikt ze verschillende meditatie- en ademhalingstechnieken. Haar yogalessen zijn een combinatie van Hatha yoga, Restorative yoga, Yoga Nidra en soms ook dans. Daarnaast werkt ze samen met voedingsspecialisten. Want yoga gaat verder dan alleen het spirituele en fysieke pad. Een gezonde levenswijze zorgt er ook voor dat je lichaam en geest sterk zijn.

Yogatherapeut

Op dit moment specialiseert Nathalie zich in de yogatherapie. Hierover zegt ze: ‘De therapeutische kant van yoga werkt op een andere manier dan we kennen van de yogastudio’s. Psychologische en lichamelijke klachten hebben persoonlijke aandacht nodig om zo tot kracht en zelfrealisatie te komen.’ De naam van haar praktijk, GuruYoga, ontleent ze aan de balans tussen licht en donker: ‘Zelfheling begint bij zelfkennis. Degene die licht schijnt op het donkere zijn wijzelf, wij zijn onze eigen heelmeesters.’

Wil je meer weten over de kracht van Restorative yoga? Klik dan hier.

Meer lezen over Nathalie Ho-Kang-You

Volg haar Restorative bodyscan op Yoga by Happinez en wil je meer weten over Nathalie? Ga dan naar Guruyoga.nl of volg haar op @guruyoga_nl.

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief