LaLaLand in Ruigoord Amsterdam

  • Leestijd: 2 minuten
  • Yoga by Happinez

Ben jij erbij op 8 en 9 juli in het magische dorp Ruigoord Amsterdam? Dan vindt namelijk LaLaLand – The Magic of India plaats. En Yoga by Happinez is erbij, met een eigen yogastage waar je lessen kunt volgen van onze docenten. En er valt nog meer te ontdekken.

Voor jong en oud

Dwaal door LaLaLand en geniet van de kleuren, geluiden en geuren die typisch zijn voor India. Swing op de deuntjes van een hippe DJ of luister in alle rust naar een klassieke Indiase reggae. Bezoek de arts & crafts kraampjes en geniet van heerlijk Indiaas eten op de Mela, de markt. Doe mee aan een workshop, speel een potje cricket of stretch je lichaam en geest tijdens een yoga- of meditatieles. Voor iedereen, jong en oud, is er van alles te doen tijdens dit weekend. LaLaLand is ideaal voor de hele familie.

 

Yoga by Happinez - Event LaLaLand Ruigoord

 

Programma Yoga by Happinez-stage

De yoga- en meditatielessen kun je volgen op het Yoga by Happinez-stage en zijn gratis toegankelijk. Ontmoet onze docenten en volg een van de fijne lessen. Het programma voor beide dagen vind je hieronder. En neem vooral een kijkje bij het zondag programma. In de ochtend heeft LaLaLand een prachtig programma samengesteld wat niet alleen in het teken van yoga staat, maar ook van mindfulness, zelfontplooiing en meditatie.

Zaterdag 8 juli
Tijdstip Docent Yogavorm
13.00 Djilani Sprang Vinyasa Slow Flow
15.00 Djilani Sprang Vinyasa Celebration Flow
17.00 Afke Rijenga Yin
20.30  Afke Rijenga Shiva Shakti

 

 

Zondag 9 juli
Tijdstip Docent Yogavorm
9.30 Tim Schipper & Marieke de Lange   Kundalini Yoga
12.00 Rosanne Mostert Kinderyoga
13.30 Rosanne Mostert Kinderyoga
15.30 Maroesja de Ruyter Relax Flow

De zondagochtend start om 09:00 met een Indiase ochtendraga van Indiase grootmeester Subash Bhattacharya, gevolgd door een mooie kundalini yoga les van onze docenten. Tussen de overige lessen door kan je genieten van een actieve Soundhealing onder begeleiding van Tritha Sinha en dansen op een Indian inspired mellow grooves set van Esta Polyesta.

Nog meer ontdekken over LaLaLand en de complete programmering bekijken? Kijk op de site voor alle informatie en tickets: www.enterlalaland.nl

 

Delen via:
26 juni 2023 | Laatst gewijzigd op 26 juni 2023

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief