nietgratis
Wassende maan flow

Wassende maan flow

366 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze Wassende maan flow les ga je de intenties die je tijdens de nieuwe maan hebt gezet, vormgeven. Dat doe je door open houdingen aan te nemen en alles dat gezaaid is nog meer tot bloei te laten komen.

Laat je intenties groeien met de wassende maan

De wassende maan staat in het teken van groeien. Net als de maan die iedere nacht groeit in vorm en kracht, groeien ook jouw plannen en intenties mee. Je kunt makkelijker ideeën verwezenlijken, bent creatiever en ervaart misschien meer focus en energie. Precies wat je nodig hebt om jouw dromen waar te maken. Met mooie, open houdingen geef je je intenties vorm. Vloei mee als water met deze zachte vinyasa les van Padmini.

Voor deze les heb je nodig: een bolster en een blok. Heb je dit niet? Dan kan je alsnog meedoen met de les.

Meer over Padmini Kruitwagen

Yogadocent Padmini Kruitwagen werd geboren in India en groeide op in Nederland. Als kind beleefde ze veel plezier aan de traditionele Indiase dansen en in Nederland genoot ze van klassiek ballet. Ze was er goed in. Toch koos Padmini als achttienjarige niet voor de dansacademie, maar ging ze studeren: eerst internationale business, later culturele antropologie. Yoga verbindt haar Indiase wereld met de Nederlandse.

In haar yogalessen houdt Padmini rekening met de windrichting, het licht en het seizoen. ‘Ik stem mijn lessen af op het moment van de dag en volg de cyclus van de maan. De maan transformeert voortdurend. De opbouwende energie van de wassende maan is anders dan die van de afnemende maan. Ook de seizoenen hebben invloed. In de lente en zomer heb ik behoefte aan sterke flow-lessen met uitdaging en vuur. De winter roept juist het verlangen op om de vertraging op te zoeken en dicht bij de grond te zijn.’

Meer weten over Padmini? Volg haar yogalessen op Yoga by Happinez of kijk op verslicht.yoga.

15 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief