nietgratis
Voed de krijger in jou

Voed de krijger in jou

1.591 weergaven
Bewaar als favoriet

Met deze les van Skadi van Paasschen bouw je kracht op in je lichaam en daarmee voed je de krijger in jou. De vinyasa les is gebaseerd op de traditionele ashtanga practice. 

Voed de krijger in jou, voel je krachtig

Skadi opent de les met het zingen van een mantra. Tijdens de practice kan je de Ujjahi breathing – ook wel oceaanademhaling genoemd – inzetten. Bij deze ademhalingstechniek maak je een geluid in je keel bij de uitademing, alsof je een glas beslaat met jouw adem. Deze manier van ademhalen brengt je tot rust en is tijdens de les een anker om je van houding naar houding te begeleiden. In deze les zijn dat houdingen die gericht zijn op het opbouwen van kracht in je lichaam en met name je armen. Denk aan planks, chatturanga’s en arm balances. Maak de krijger in jou wakker en voel je krachtig!

Meer over Skadi van der Paasschen

Skadi daagt je uit grenzen te verleggen met haar Ashtanga lessen, maar laat je ook ontspannen met Yin. Ze werkte als Mensendieck-therapeut omdat ze overeenkomsten zag tussen deze bewegingstherapie en Vinyasa yoga. Al haar ervaring en kennis past ze toe als Asthanga-, Vinyasa- en Yin-docent.

Meer weten over Skadi? Bekijk haar docentenpagina of bezoek haar Instagram account.

Kledingcredits: sportbeha Hey Honey Yoga, onesie Ernest Leoty

14 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief