nietgratis
Soepel en ontspannen met yin en yang

Soepel en ontspannen met yin en yang

4.461 weergaven
Bewaar als favoriet

Een yin en yang morning flow om de dag soepel en ontspannen te beginnen. Je start met een liggende twist (yin) en eindigt met een yang flow.

Soepel en ontspannen met yin en yang

Wanneer je geen zin hebt om te bewegen, maar wel iets wil doen om je lichaam op te warmen of beweging in gang te zetten, helpt een twist altijd. Ook als je wakker wordt is dit de perfecte houding om direct te doen. Tijdens het ontspannen yin gedeelte sta je stil bij je hart, je hoofd en je algehele energie. Hoe voel je je vandaag? Je neemt een bewust moment om in te checken bij jezelf en kijkt wat voor jou, op dit moment, het beste is om de dag mee te starten en in te delen. In het yang-gedeelte ga je aan de slag met het soepeler maken van je lichaam. Waarbij houdingen voor de rug en heupen aan bod komen.

Meer over Skadi van der Paasschen

Skadi daagt je uit grenzen te verleggen met haar Ashtanga lessen, maar laat je ook ontspannen met Yin. Ze werkte als Mensendieck-therapeut omdat ze overeenkomsten zag tussen deze bewegingstherapie en Vinyasa yoga. Al haar ervaring en kennis past ze toe als Asthanga-, Vinyasa- en Yin-docent.

Meer weten over Skadi? Bekijk haar docentenpagina of bezoek haar Instagram account.

Kledingcredits: Sportbeha en legging van Hey Honey Yoga, top van H&M

48 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief