nietgratis
Lente Flow

Lente Flow

3.512 weergaven
Bewaar als favoriet

De lente vormt de overgang tussen donker en licht, kou en warmte. Ook je lichaam en geest maken een verandering door in deze periode. Deze verfrissende Lente Flow verlengt en versterkt je spieren. Djilani Sprang-Purperhart nodigt je uit je vurige zelf te ontdekken of misschien wel te herontdekken. Flow mee met vloeiende bewegingen, maak contact met je kracht en stap in de nieuwe energie van de lente. Deze les helpt je om het nieuwe seizoen met een open hart te verwelkomen.

Klaar voor het nieuwe seizoen met deze Lente Flow

Djilani begeleidt je van je de ene naar de andere houding. Geef jezelf de kans om naar binnen te kijken, te landen in het hier en nu en jezelf klaar te maken voor een nieuw begin. Na deze flow voel je je meer geaard en verbonden met de lente.

Verbinding met jezelf en anderen

Djilani streeft ernaar mensen te verbinden met zichzelf en met anderen. Met invloeden uit de medische antropologie en sociologie én de nodige straatwijsheid heeft hij een unieke methode ontwikkeld die mensen helpt hun innerlijke pad naar persoonlijke groei te vinden in lichaam en geest. Inspiratie haalt hij uit Raja yoga, Tantra, Kemetic yoga, Psychologie, Functional Fitness en Martial Arts. Djilani ziet yoga als middel voor swadyaha, zelfonderzoek. Zijn lessen, congressen en workshops zijn een toevluchtsoord voor zelfstudie en persoonlijke groei.

 

Meer over Djilani Sprang-Purperhart

Wil je meer weten over Djilani? Ga naar zijn website yogawithdjilani.com of vind hem op Instagram via @djilaniwithabeard.

Meer lezen over hoe je energiek de lente ingaat? Klik hier.

92 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief