nietgratis
Kinderyoga: Verjaardagsavontuur (5 t/m 8 jaar)

Kinderyoga: Verjaardagsavontuur (5 t/m 8 jaar)

1.737 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze les Kinderyoga gaat yogadocent Rosanne Mostert samen met Tom en Sammy op verjaardagsavontuur. De les is speciaal gemaakt voor kinderen van vijf tot en met acht jaar, maar als je kind net iets jonger of ouder is, is hij even leuk om te doen. Rosanne maakt uitgebreid gebruik van fantasie en de kracht van de verbeelding en leert je kind ondertussen verschillende yogahoudingen.

Over deze les Kinderyoga

Dit verjaardagsavontuur is is als volgt opgebouwd: eerst ga je samen je lichaam opwarmen en losmaken. Daarna is het tijd om je verjaardagsoutfit aan te trekken en je feestmuts op te zetten. Samen met je kind ga je op zoek naar appels voor de taart, slingers en natuurlijk naar cadeautjes. Op een speelse manier leren je kinderen zo iets meer over yoga: zo is het opblazen van de ballonnen een ademoefening, als je appels gaat plukken voor de taart, doe je de Boomhouding, de kaars op de taart is natuurlijk de Schouderstand en de namasté aan het einde is een high five voor je hart. Veel plezier met deze les Kinderyoga!

Over Rosanne

Rosanne Mostert is docent Kinderyoga en inspireert kinderen (én hun ouders!) met haar energieke, creatieve en ontspannende lessen. Voor Yoga by Happinez maakte ze vier vrolijke Kinderyogalessen. Ze volgde een opleiding tot docent Kinderyoga bij Helen Purperhart en geeft yogalessen op onder andere Zappelin. Lees haar docentpagina, bekijk haar website Yo! ga je mee? of volg haar op Instagram.

8 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief