nietgratis
Kinderyoga voor de allerkleinsten (tot zes jaar)

Kinderyoga voor de allerkleinsten (tot zes jaar)

2.248 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze les Kinderyoga gaat yogadocent Rosanne Mostert samen met Enya op boerderij-avontuur. De les is speciaal gemaakt voor de allerkleinste kinderen tot een jaar of zes, maar als je kind net ietsje ouder is, kan hij ook nog leuk zijn om te volgen. Rosanne maakt uitgebreid gebruik van fantasie en de kracht van de verbeelding en leert je kind ondertussen verschillende yogahoudingen.

Over deze les Kinderyoga

Dit boerderij-avontuur is als volgt opgebouwd: Eerst ga je samen opwarmen en losmaken op de fiets naar de boerderij. Je zwaait naar boer Gijs, doet de wieken van de molen na en leert op speelse wijze de Kat-koe houding, de Koeienkop (Gomukhasana) en de Neerwaartse Hond. Het ruiken van de boerenlucht is een ontspannende ademoefening en de namasté aan het einde van de les is een high five voor je hart. Veel plezier met deze les Kinderyoga!

Over Rosanne

Rosanne Mostert is docent Kinderyoga en inspireert kinderen (én hun ouders!) met haar energieke, creatieve en ontspannende lessen. Voor Yoga by Happinez maakte ze vier vrolijke Kinderyogalessen. Ze volgde een opleiding tot docent Kinderyoga bij Helen Purperhart en geeft yogalessen op onder andere Zappelin. Lees haar docentpagina, bekijk haar website Yo! ga je mee? of volg haar op Instagram.

8 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief